arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 BU GÜN YALNIZ BİR GÜN! Kamaramda resimleri asılı Uzak diyarlarda sevdiğim Issız ummanda kaldım yarim Bu gün yalnız bir gün. Dalga carparken bordaya Sesleri sanki yüreğimde Uzaklarda sensizim bekle beni anne Bu gün yalnız bir gün Belki yetişemez oğlun Belki yatar kıırdamadan güvertede Kanatlan da gel yanıma anam Bu gün yalnız bir gün Yarime söyleyin ağlamasıın Alaca karanlığa bulanmasın Ayrıca şunu da unutmasın Bu gün yalnız bir gün Karinadan şapkaya Allah'ıma emanetiz Denizli havalar vız gelir Bizler denizciyiz Dün olmasa bile bu gğn biliniz Bu gün yalnız bir gün Babamı toprakta bıraktım Yarim ve gözü yaşlı anam var arkamda Neptün fısıldar kulağıma Bu gün yalnız bir gün!! yorumlar önemli[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 üzgünüm ama sıradanlıktan çıkamamış.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 fena deil.. devam et.. :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ewet fena olmamış...[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Yorum yapamıcam[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar