gmefaraday Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 arkadaslar odewim ismimle ilgili 2 sayfalık bi yazı yazmak . (ingilizce tabe). buldugum sitelerde cok kısa acıklamalar war we hepsi www.tdk.gov.tr dekinin aynısı. yani bu konuda ii bi site bilen warsa bi zahmet yardım etsin.[signature][hline]pazi snajper ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 2 sayfalik ne yazmak? yazinin turunu soylersen en azindan fikir bazinda da yardimci olabiliriz. ayrica adin ne? :) sozluk'e bakmayi dene... google ftw ayrica.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 2sayfa ne yazcan[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 isminle ilgili 2 sayfa yazı yazmak, ee, gme diye mi yazcaz? bişeyler isterken biraz daha acık olursanız yardım ederiz ayrıcana elbetteki gugıl ftw ama herşeyi de gugildan beklememek lazım;)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: dory, 29 Ekim 2005 16:11 tarihinde demiş ki: isminle ilgili 2 sayfa yazı yazmak, ee, gme diye mi yazcaz? bişeyler isterken biraz daha acık olursanız yardım ederiz ayrıcana elbetteki gugıl ftw ama herşeyi de gugildan beklememek lazım;) hocam ismimi yazsam , nereden arayacagınızı solerseniz mantıklı olabilir! yok gene de sole dersen mehmet gökberk[signature][hline]pazi snajper ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: riglous, 29 Ekim 2005 16:05 tarihinde demiş ki: 2 sayfalik ne yazmak? keyfi yazı dostum , tur belirtilse yazardım.[signature][hline]pazi snajper ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 o zaman soyle basla... ismimin anlamini ararken... ilk once buraya girdim, burda bunu bulamadim. burda bunu denedim ama takildim. vs. vs. gidersin, sonra bi hikayeye gecersin iste gecen gun su su adinin anlamini burdan bulmus ama ben bunlari bunlari o kadar sevmiyorum; sonra o bahsettigin kisiye gecer onu anlatirsin, sana 5 sayfalik yazi cikar. hoca'nda bi dahaki sefere ne tur yazi olacagini belirtmek zorunda kalir. ya da ailedeki insanlarin isimlerini kullanarak da gidebilirsin. cok rastlanir isimlerse dersin iste cok fazla isim bulmaya ugrasmamislar; dogrudan koymuslar. ya da her ne kadar genel olsa da bu ismi cok sevdikleri icin koymuslardir vs. vs...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 29 Ekim 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 abe saol ugrasmıssın[signature][hline]pazi snajper ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ben genellike çok örnek verliebilen şeyler yazıyorum. mesela evde şu şu şu şu şu eşyalar var, ya da otelde şu şu ...... vardı gibi[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 cok basitmis be ehoe mehmet'i direk mehmetçik'e bağlarsın. sonra mehmetçik olayının nerden geldiğini anlatırsın, tarihi bilgi filan. çanakkale'de kurşunu bitince karşı tarafa taş atan, koca top güllesini kaldırıp fırlatan adamın efsanesinden geliyor. bunun hakkında yaz işte 1 sayfayı filan hehe. zira mehmet ismini ailelerinin vermesinin büyük bir nedeni budur türkiye'de.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ah bee ah o ödevi bana vericeklerdi uçardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: ruby, 30 Ekim 2005 02:33 tarihinde demiş ki: ah bee ah o ödevi bana vericeklerdi uçardım ucacam nasipse sagolun[signature][hline]pazi snajper ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar