_mamut_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yaw şimdiye kadar lycaon samma troll king atilla dread mare gördüm hiç boss yokmu bu oyunda!!!:([signature][hline]*!swift,buff,acc,plssssss* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Daha ne istiyorsun onları görmeyenlerde var[signature][hline]Önce Saygı ; Gerisi Gelir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Dogru onları görmeyende var[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSSerian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ben gördüm bazılarını hatta kestim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 kosp kullandığın için olmasın hani kasması fln nede olsa programdan bölümleri fln gezip party aramana gerek yok.[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 102.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mamut_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya benim şansda bokluk var 2 senedir ko oynuorum bi kekurikaka''kurubok''kokorikürügogogugugakguk görmedim[signature][hline]*!swift,buff,acc,plssssss* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mamut_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 kosp kullandığın için olmasın hani kasması fln nede olsa programdan bölümleri fln gezip party aramana gerek yok. -------------------------------------------------------------------------------- orası öylede nboss yok[signature][hline]*!swift,buff,acc,plssssss* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_mamut_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ban yedim :([signature][hline]*!swift,buff,acc,plssssss* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: _mamut_, 24 Ekim 2005 16:44 tarihinde demiş ki: yaw şimdiye kadar lycaon samma troll king atilla dread mare gördüm hiç boss yokmu bu oyunda!!!:( Var sen git kekurikekurika kes olm :D[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bareme Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bu kekekrkarearea canımı sıktı xD yarın nobet tutuacam a/q video alacam millet kekuruyikakdkdkada gorsun rahatlasın xD gerçi 2 tene belki vurimicem ama ezik bir char yapar bole bole talos gibi bir şeymiş gibi keserim Puahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar