aziiizzz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Beyler ben bi arkadaştan belki kafa yapmak için söledi ama KE de warriorların hiç bi iş yapamadığını sölüyor?? Ne kadar doğru??? Sen niye bakmıyorsun demeyin oyun elimde yok 8 aydır giremiyorum.... Warrior attacker veya provoker hala işe yarıyorsa KE de nerelerde? kullanılmasını tavsiye etmektesiniz..... Görüşlerinizi beklemekteyim........
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 valla vokerların sonu geldigi açık açık ortada ben vokerlerin iş yaptığını tek yerde gördüm oda abbys'te ama bende atacki warrior var işe yaramadıgını söyleye bilirim zaten kasilmamiş bi warrior iş yapamaz bence kasması en zor olanda warrior benim düşünce bu herkezin düşüncesine saygım var bazıları işe yaramıyo diye düşüne bilir doğaldır ![signature][hline]BEYAZ PATİLER
aziiizzz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 KO da çok iş yapıyordu ben bizzat görerek yaşamışımdır gerek abssy de gerek eslantta provoker olmak ayrıcalıktı ama KE de de aynı vukuat vukuu bulmuyor galiba? öle bir duyum aldım doğruluğu ne derecededir onu öğreneyim dedim :) KE de hala apos tu deru idi abssy di? hala bu vartlıklar yaşıyor mu? eslant kapandı mı? yoksa????? Zamanında provoker kasmak çok eğlenceli idi arkanda seni kovalayan 20 tane Harpy idi Death Knıght tı Tooth skeletondu Haunga idi bunlar güzel şeylerdi hala daha mevcut mu ??? Hiç warrior kasan yok mu?? aranızda yada kasanı gören yok mu? ehhehehe[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Gir oyuna baq böle topic mi olur :S [signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k
aziiizzz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 olur niye olmasın olum maksat bi şeylerle karşılaşmadan bi şeyler görmek allalala Askerdeyiz girebilsek girecez alalalala[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: TaLkative, 29 Ekim 2005 15:24 tarihinde demiş ki: Gir oyuna baq böle topic mi olur :S sana kalsa herkesin elinin altında laptop üstüne ke üstünde internet war[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
sedron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ya abicim senin teşhisin ne ya bu oyun ne cins bi virüs bulaştırıyo millete hadi ben oyuna giriyomda hastayım sen 8 aydır girmiyon gene hastasın puahahaha koptum len
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 sen hiç apos spot larına gıtmedın galıba veya dts spotlarına
Informer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Hayatını provoker lıgda adamış warrior ların kendi düşünceleri içinde sonları gelmiştir doğrudur,ama lvl hayatını aposa goleme troll kesmeye adamış bi warrior a hala bişey olmamıştır, bu arada yaratıkların agrosunun düşmesi iyi oldu artık herkes birilerini öldürmek için town a bişiler çekemiyo,bu arada eskiden warrior un npc ye vurdugu scream kitlerdi ke geldikten sonra oda çalışmamaya başladı golem kesmesi biraz daha zorlaşır oldu , leg cut içinde aynı şey geçerli...[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
dereque Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Informer, 29 Ekim 2005 18:12 tarihinde demiş ki: Hayatını provoker lıgda adamış warrior ların kendi düşünceleri içinde sonları gelmiştir doğrudur,ama lvl hayatını aposa goleme troll kesmeye adamış bi warrior a hala bişey olmamıştır, bu arada yaratıkların agrosunun düşmesi iyi oldu artık herkes birilerini öldürmek için town a bişiler çekemiyo,bu arada eskiden warrior un npc ye vurdugu scream kitlerdi ke geldikten sonra oda çalışmamaya başladı golem kesmesi biraz daha zorlaşır oldu , leg cut içinde aynı şey geçerli... +1
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Informer, 29 Ekim 2005 18:12 tarihinde demiş ki: Hayatını provoker lıgda adamış warrior ların kendi düşünceleri içinde sonları gelmiştir doğrudur,ama lvl hayatını aposa goleme troll kesmeye adamış bi warrior a hala bişey olmamıştır, bu arada yaratıkların agrosunun düşmesi iyi oldu artık herkes birilerini öldürmek için town a bişiler çekemiyo,bu arada eskiden warrior un npc ye vurdugu scream kitlerdi ke geldikten sonra oda çalışmamaya başladı golem kesmesi biraz daha zorlaşır oldu , leg cut içinde aynı şey geçerli... <3[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Walking on Clouds (H)
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 KARUS WARİORLARI NEDİYOSUN HAKLIDIRLAR İNFORMER nediyosa dogrudur ama czde 65 + warior oldunmu iteminde salamsa birazda kabiliyetin varsa kralı durduramaz seni[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 5xxxxK
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: aziiizzz, 29 Ekim 2005 15:17 tarihinde demiş ki: KO da çok iş yapıyordu ben bizzat görerek yaşamışımdır gerek abssy de gerek eslantta provoker olmak ayrıcalıktı ama KE de de aynı vukuat vukuu bulmuyor galiba? öle bir duyum aldım doğruluğu ne derecededir onu öğreneyim dedim :) KE de hala apos tu deru idi abssy di? hala bu vartlıklar yaşıyor mu? eslant kapandı mı? yoksa????? Zamanında provoker kasmak çok eğlenceli idi arkanda seni kovalayan 20 tane Harpy idi Death Knıght tı Tooth skeletondu Haunga idi bunlar güzel şeylerdi hala daha mevcut mu ??? Hiç warrior kasan yok mu?? aranızda yada kasanı gören yok mu? ehhehehe ben kendim kasişyorum warrior apos deru dts hala yaşıyor ke de fakat harpy ölüyor yavaş yavaş yani magelerin işi baya zor artık lr ci megaler çatır çatır kasiyor ama diger glaser flame mageler 60+ olmayan bitmiş durumda 60+ olanların büyük bir bölümüde skill bug kullanıp 3 tane nova atıyor adamlar anca bu şekilde kasa biliyor yapacak başka bişileri kalmadı ama bunların önleminin alinacağını düşüyorum konuyu sapıtım biraz ama toparlıyalım warriorun apos,deru ve dts hala yeri bulunmakta şahsen ben gittigim zaman eğer bir partide 2 tane rogue varsa birini çıkarıp beni aliyolar yane çok kaslı olmamama rahmen her zaman yer bula biliyorum :)[signature][hline]BEYAZ PATİLER
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bu arada bişi soriyim bari charım ile ilgili ben 56 lvl warriorum elimde +6 glave üstüm full +6 chitinstr basılı itemler bu lvl göre çokmu düşük bana düşük gibi geldi ama bide sizlere sorayım dedim bende daha bilgili arkadaşlar var burda bana net yatınlar verebilecek kapasitede eğer bu itemler yetersiz ise ne yapmam lazım yane ne almam lazım bu itemlerin üstünde ? cevap verirseniz çok sevinirim![signature][hline]BEYAZ PATİLER
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: SoulCat4, 29 Ekim 2005 21:09 tarihinde demiş ki: said: aziiizzz, 29 Ekim 2005 15:17 tarihinde demiş ki: KO da çok iş yapıyordu ben bizzat görerek yaşamışımdır gerek abssy de gerek eslantta provoker olmak ayrıcalıktı ama KE de de aynı vukuat vukuu bulmuyor galiba? öle bir duyum aldım doğruluğu ne derecededir onu öğreneyim dedim :) KE de hala apos tu deru idi abssy di? hala bu vartlıklar yaşıyor mu? eslant kapandı mı? yoksa????? Zamanında provoker kasmak çok eğlenceli idi arkanda seni kovalayan 20 tane Harpy idi Death Knıght tı Tooth skeletondu Haunga idi bunlar güzel şeylerdi hala daha mevcut mu ??? Hiç warrior kasan yok mu?? aranızda yada kasanı gören yok mu? ehhehehe ben kendim kasişyorum warrior apos deru dts hala yaşıyor ke de fakat harpy ölüyor yavaş yavaş yani magelerin işi baya zor artık lr ci megaler çatır çatır kasiyor ama diger glaser flame mageler 60+ olmayan bitmiş durumda 60+ olanların büyük bir bölümüde skill bug kullanıp 3 tane nova atıyor adamlar anca bu şekilde kasa biliyor yapacak başka bişileri kalmadı ama bunların önleminin alinacağını düşüyorum konuyu sapıtım biraz ama toparlıyalım warriorun apos,deru ve dts hala yeri bulunmakta şahsen ben gittigim zaman eğer bir partide 2 tane rogue varsa birini çıkarıp beni aliyolar yane çok kaslı olmamama rahmen her zaman yer bula biliyorum :) xienonda +60 mageler 3 nova acip czde aoe golem yapiyor buda baya bi iyi yada 2 tane +63 warior veya provekesi acik 2 warioru aliyolar degismeli yapiyolar ve gördügüm harpy sayisina inanamadim ama 60 alti deruda kasiyor baska cagreleride yok aslinda dtsde iyi kasilir ama akil edemiyolar...
aziiizzz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Sağolun beni aydınlattınız....Bizde gene muabbetine provoker kasarız zati muabbetin alası apos deru dts de oluyor....Bakarsın muabbet ederken lvl i 65 yapmışız....İşte o zaman Warrior clanı kurma zamanı gelmiştir.... Biraz cevap geç yazdım srry.... Herkese kolay gelsin......[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
aziiizzz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ehehehhe 8 aydan sonra bugün oyuna girmek nasip oluyor şuan bugün mübarek bir gün nede olsa Kandiliniz mübarek olsun .........:)[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 boş muhabbet bunlar..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
aziiizzz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Hoş muabbet bunlar......[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
Öne çıkan mesajlar