fiyakatr Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Arkdaşlar gold üye oldum. paypal dan ve trina mı merchant koyamıyorum ? Bir bilginiz varmı acaba ?[signature][hline]nick:fiyaka_pichTR server:ares clan:immortalknights lvl : 61 lvl mage np: 4,2 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 1 ila 3 gün arası bekliceksin[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bir ara boyle bbir yazı gecıyordu trina satısları ve trade i yasaklanacak diye yada bu ark ın dedıgı gıbı beklemede olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 trinam olsa 1 ay beklerim be açım zaten moralim de sıfır 1 gün bekle olur[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar