HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 iste bu filmi beklerim... aha sicmazlar umarim... gerci Brad Pitt abimiz sicarken filmini cekseler yine izlerim ama ayri konu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 konusu çok iyi. ayrıca brad pitt rules. se7en'dan beri hayranıyım[hline]Why do your locks and rumpled head-clothes show 'Tis more than usual sleep that made them so? Why are the kisses which he gave betray'd By the impression which his teeth has made? - Ovid, Amores Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 uzun mu basmaya değer mi?[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Haydi cümlemize hayırlı olsun... Bekliyorum filmi. Konusunu da çok severim[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 eyt be brad pitt`in rolü süper yakışır aşil olmak bu arada filmdeki rolü geregi birazda irileşmesi lazımmış brad pitt`in ilaç falan kullanmış o ilaçlar yüzünden zarar görmüş galiba vücudunun bazı yerleri ( yada sinir sistemi ) ps : bide malta şövalyeleri çekilicekti ondan haberi olan var mı ? robert de niro Turgut reisi oynayacaktı hatta ( o adam beni bile oynar :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Bi dakka ya yeni farkettim Thetis disinda tanri yok filmde... nasil olcak bu is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar