HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 iste bu filmi beklerim... aha sicmazlar umarim... gerci Brad Pitt abimiz sicarken filmini cekseler yine izlerim ama ayri konu...
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 konusu çok iyi. ayrıca brad pitt rules. se7en'dan beri hayranıyım[hline]Why do your locks and rumpled head-clothes show 'Tis more than usual sleep that made them so? Why are the kisses which he gave betray'd By the impression which his teeth has made? - Ovid, Amores
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 uzun mu basmaya değer mi?[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Haydi cümlemize hayırlı olsun... Bekliyorum filmi. Konusunu da çok severim[hline]:D
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 eyt be brad pitt`in rolü süper yakışır aşil olmak bu arada filmdeki rolü geregi birazda irileşmesi lazımmış brad pitt`in ilaç falan kullanmış o ilaçlar yüzünden zarar görmüş galiba vücudunun bazı yerleri ( yada sinir sistemi ) ps : bide malta şövalyeleri çekilicekti ondan haberi olan var mı ? robert de niro Turgut reisi oynayacaktı hatta ( o adam beni bile oynar :P )
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Bi dakka ya yeni farkettim Thetis disinda tanri yok filmde... nasil olcak bu is?
Öne çıkan mesajlar