OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bilindigi gibi site uzunca bir surdedir acılmadı kafede oynadıgımız iççin şifre degiştirmek zorunda kaldım ve oyuna gold üye oldugumun ertedi günü basıma gelen bu olayla ilgili ne yapmam lazım site acılmıyo su an acılsada mail olarak sifrenin gönderildigi sayfa son sayfa tamamlanmıyo acılmıyo lütfen yardım edin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Arama derim ben İşte Bunu Seviyorum[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Burda gm yok. Edit: Gm olmaktan vazgeçtim. Ö.M atmayınız. [Bu mesaj SUBZERO tarafından 29 Ekim 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Öncelikle tesekkür ederim cevap verdiniz (insallah bir fikriniz vardır bana belki siz yardımcı olursunuz) şifremi değiştirdim fakat şifre yanlış olarak hata veriyo oyuna giremiyorum ve gold üyeyim ne yapmam lazım kime mail atayım yada oyun içinde gm lere nasıl ulasırım yardımınız için şimdiden sagolun:)[signature][hline]:azrail: ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar