hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 aslında keşke buraya sol üste bi türk bayrağı koyulsaydı[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Cumhuriyet bayramını, her yanım yabancı ürün ve mallarla çevriliyken, ülke yerli mallarla yönetilirken, bi dolu sömürgeç bilgisayar üreticisine ve özellikle microsofta verdiğim yüzlerce dolarlar sayesinde karşımda duran ve en küçük bişekilde türkiyeye gelir sağlamamış bilgisayarım aracılığıyla kutlamaktan onur ve kıvanç duymaktayım. Saygılarımla...[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Herkesin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun! Umarım onumuzdeki senelerde gosterilere katılım bu kadar az olmaz. birşey yapmasak da orada bulunalım. gorevi olanlar gorevi olanlara gosteri yapıyor , olmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: sir, 29 Ekim 2005 00:43 tarihinde demiş ki: hepimize kutlu olsun. bi ara yolunuz düşerse beşiktaş'tan dolmabahçeye giden yolda yürüyün ve Atatürk'ün resimlerine bi bakın. o kadar söylüyorum, sadece bakın. gerçekten çok hoş o resimler ayrıca, cumhuriyet konusunda daha hassas olmamız gerektiğini anladığımız bir sene oldu bu yıl[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 KUTLU OLSUN MUTLU OLSUN!!![signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hepimize kutlu olsun..vatana millete hayırlı olsun:-)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Senin kurduğun laik cumhuriyeti sonsuza dek yaşatıcağımıza bir kez daha söz veriyoruz.. ATAM İZİNDEYİZ...[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 en güzel büyüklere lafi ATATÜRK 6 mart 1922 de solemiş. İşte ileriyi gören kişi. Efendiler.. Artık durumu düzeltmiş olmak için,mutlaka Avrupa'dan öğüt almak,bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yürütmek,bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi bir takım düşünceler belirdi. Oysa,hangi bağımsızlık vardır ki yabancıların öğütleri ile yabancıların planlarıyla yükselebilsin. Tarih böyle bir olay kaydetmemiştir 6 mart 1922 Mustafa Kemal ATATÜRK[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 HEPİMİZE KUTLU OLSUN ! ayrıca viski'nin resimlerini de bayagı bi yanlış yorumlayanlar olmus,ordaki alaka at vs deil,olaylara genel bakış acısı.....benim şahsem tuylerimi diken diken etti 2.resim.. ve spastik serce'nin de demek istedigi bu muydu bilemiyorum ama ne bu böyle hakikatten,29ekimleri herkes iple cekiyor yok tatil olsun yarım gun olsun ertesi gun tatil olsun vs..bayramların amacı bu mudur ???? lordofbloods 2 kere kutlu olsun cnm :D[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar