Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 evet gecemiorum o yüzden savaslara gidemiorum ben lufersonda hapsoldum kaldim inn in yaninda oturuorum sürekli senin gibi bebelerin aga clan plz namelerini dinliorum ahh ahh cahillik iste naparsin.... dikkatli bak orada tek ben deilim madem bu kadar cok sey biliosun KO hakkinda herkesle paylash o engin bilgilerini... neyse daha fazla polemige gerek yok bak dalgana... kthxbye[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Her gecen dakika biraz daha (N) oluorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bende istiommmmMmMmM beni seç beni seç beni seç beni seç beni seç beni seç beni seç beni seç beni seç beni seç plase nanananana[signature][hline]:-OOoOoO My GoD OMG :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 "senin gibi bebelerin aga clan plz namelerini dinliorum" rofl[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 50k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ujio alıntılar nerden?[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 50k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 O_o ne ayak olm ne secmesi beni hincal ulucla karistirdiniz galba asadadadasas[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Her gecen dakika biraz daha (N) oluorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: zzz, 30 Ekim 2005 00:25 tarihinde demiş ki: ujio alıntılar nerden? alintidan kasit ?[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Her gecen dakika biraz daha (N) oluorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 zZzZzZzZzZzZzZzZz[signature][hline]:-OOoOoO My GoD OMG :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 alla alla biriler espri yapmaa çalıştı[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 50k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: zzz, 30 Ekim 2005 00:27 tarihinde demiş ki: alla alla biriler espri yapmaa çalıştı hasta misin ? gecmish olsun... kthxbye[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Her gecen dakika biraz daha (N) oluorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bu post la nokta koyalım bu topic e ujio stfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 50k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 stfuuuuuuuuuuuuuuuuuuu die bi sey mr. cok bilen STFU yani SHUT THE FUCK UP tir bi derdin varsa özele gel kimsin nesin anliyalim derdini bi sekilde hallederiz derdini yorma kafani bu kadar[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Her gecen dakika biraz daha (N) oluorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 sölemesen ne oldunu bilmiodum ztn iiki yazdın hangi sözlük seninki baya iimiş açıklamalarıda warmı yanında lmao[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 50k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 amacin ne cözemedim seni benim sabrimi mi deniosun? bi sorunun warsa özele gel demistim okuduklarini algilama kapasitesine sahip deilsin galba...[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Her gecen dakika biraz daha (N) oluorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 klana alıp attıgın bi adammı bu ? fazla yaralı bi kurda benziyo :D:D:D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar