unac Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 makyaj cıktı mertlik bozuldu[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
kitana Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 zenci fake yanaklarındaki çıkıntı makyaj la çıkartılamaz yada ört pas edielemz yadaaa yadaaaa[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 O zaman Charlize Theron'da makyaj güzeli. Çünkü "Monster" filminde çok çirkin bi kadınken Italian Job filminde daha güzel bi kadın.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
kitana Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Charlize Theron o kadın Monster filmli için yaklaşık 10 kilo aldı ve kendini çirkinleştirdi.Bu da sana bir bilgi olsun[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Evet biliyordum zaten bunu yani bu bana bi bilgi olmadı ekstradan. Ayrıca makyaj olarak kaşları azaltıldı, dişleri saraltıldı bu da sana bilgi olsun. Ama o kadın o kadar güzel makyaj olmadan bunuda görmüş olduk böylece. Ayrıca o filmde çirkinleştirmek için makyaj yapılmadı bakımsız görünmesi için yapıldı o makyaj bunların hepside sana bilgi olsun.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: sheref, 28 Ekim 2005 03:17 tarihinde demiş ki: mühim olan iç güzelliği abijim :) Ama nedense manken gibi kızlarla dolasır arkadasımız :P Gurcistan hele hele nese ortalık karısmasın simdi sustum.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi
cenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 korktum abi bu ne ya valla kabus gibi[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 makyajı tadında bırakmak lazım. ama makyajla harikalar yaratabileceği de bi gerçekmiş, kanıtlandı =)[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: toggie, 27 Ekim 2005 12:02 tarihinde demiş ki: Kadının doğalı güzel (: +1[signature][hline]-Optimist Style-
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Yalnız bunlar gündelik makyajla yapılamaz. Fotomodellik işi bu[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
angband Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bişi dicem bunlar makyajlıda güzel değilki zaten...[signature][hline]Follow the Darkness...
Platon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 yuuhhh bea bu kadarda olmaz :D[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 -ya bu resimlerin hepsi fake -neyk??? -fake ulan fake...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Angelotti, 29 Ekim 2005 23:22 tarihinde demiş ki: Yalnız bunlar gündelik makyajla yapılamaz. Fotomodellik işi bu eet ne yaptığını bilen birinin yaptığı makyaj bu. Her hatun kişisinin yapabileceği bişey deil. bi de cem yılmaz esprilerini tekrarlamaktan bıkmadı millet bea :/[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
ruby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yaa gece 3te okunur mu boyle bişe:( çok korktum ya 2.zenci kadından o nedir Yarabbim bi de kendime diyodum makyajsız çok iğrencim diye ,ben iğrenç görmemişim!!![signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya
Öne çıkan mesajlar