Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Acaip zevkli oluo lamn bu. Az kasmamıştım ilk seferinde =)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim
angband Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ohaa ne kasmışlar :-)[signature][hline]Follow the Darkness...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 güzel çalışma, katılıyorum. dubaililer bile yapamaz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 çok kolay değil aslında onları dizmek. hep kayıyo düşüodu biyerden ben yaparken[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever...
zydar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 evet bizde her oyunda yapıyoruz :-) cleglaw iyi bilir hehe dm benim bie siz düşünün :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Öne çıkan mesajlar