Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gelecekte bir cafe projem var...

Lethious

Öne çıkan mesajlar

said:
titreyenuzayli, 29 Ekim 2005 16:57 tarihinde demiş ki:
boyle acarsan batarsin, business plan cikartman ve pazar arastirmasi yapman lazim once. burda belirsiz musteri profili, dagilmis yerlesim mekanlarindan katilimcilardan toplayacagin datayla birsey yapamazsin.

istersen mars subesi ac, gene is yapmaz : (
bu adam kesinlikle benim universitemden ve benle beraber management 201 dersi aliyor[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Zergling, 28 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
haydi turkiye kim tutar seni..
cevap: Recep Tayip ERDOĞAN...
Sosyal ağlarda paylaş

goptum hacı[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

ya cafeye müşterileri mülakatla alma sistemini getir .
Kapıya bi adam dik bikaç soru sorsun müşteri adayına ,
eleman kekan olup olmadığını belli eder zaten 2 cümlede
ona göre içeri al yada sonsuza kadar kapalıyız de :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

Birileri internet cafe olarak algilamis bazilari normal cafe olarak.

ben normal cafe olarak cevap vericem
Bir kere genis olmali ic ice olmamali masalar. Haftanin degisik gunler cikan degisik turde sanatcilar tabi bangir bangir demiyorum sadece arka planda bir muzik. Vede bu muzigin turune gore mesela menude degisiklik gosterebilir.

Mesela Latin muzikleri ile o bolge yemekleri gibi. Tabi boyle olunca tutma sansi biraz tehlikede ama zaten hedefledigin kitle belli oluyor vede sen bu adamlarin istedigi tarzda bir hizmet sunarsan tutar.
Pub tarzi olmali mutlaka bir bar i bulunmali iyi bir barmen olmali..

Musteri portfoyunu iyi belirlemen lazim. Mesela 5 tane erkegi bazen almali bazen almamalisin kapida duran gorevlin ilk bakista karsidakini tartmali ve herifin nasil biri oldugunu cikarmali.. (Bugun basima oyle birsey geldiki neyse yine sinirlenicem hatirlarsam...)

ortamin temizligi havalandirma fln zaten bahsetmeme gerek yok.

Aslinda kendimce cok orjinal fikirlerim var hatta bu fikirlerimle ankarada bir yerede yardimci olmuslugum var yani ciddi dusunursen dusundugun zaman yardim edebilirim tabi sadece fikir verme konusunda :)

Bu arada bu tip yerlere ornek istersen.

Sanirim istanbulda adi 24 olan biryer. Tam bilmiyorum gitmedim sadece bir dergide okudum.
Ankarada Arjantin in sonunda Gado var orasi cok begendigim biryer. Menusu degisik degil ama cok cesitli yemekleri var genelde Endonezya mutfagi agirlikliymis ama eger ankarada isen tavsiye ederim iyi bir yer nasil olur diye sana muthis fikirler verebilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

hmm ne olursa olsun geceleri elinde içkiyle dans edilebilicek bi yer olsun. mümkünse çok ayak altı bi yer olmasın. menü çobuk hazırlanabilicek ve yemeside çok zahmetli olmayan hafif yemeklerden oluşsun. otopark sorunu olmasın. ücretler ne çok ucuz nede çok pahalı olmasın. müşteriyle birebir ilişki içinde olunsun ama pekte sulu olunmasın

alın size ideal gaz gibi deal cafe/bar[signature][hline]My Space
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...