Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: titreyenuzayli, 29 Ekim 2005 16:57 tarihinde demiş ki: boyle acarsan batarsin, business plan cikartman ve pazar arastirmasi yapman lazim once. burda belirsiz musteri profili, dagilmis yerlesim mekanlarindan katilimcilardan toplayacagin datayla birsey yapamazsin. istersen mars subesi ac, gene is yapmaz : ( bu adam kesinlikle benim universitemden ve benle beraber management 201 dersi aliyor[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Zergling, 28 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: haydi turkiye kim tutar seni.. cevap: Recep Tayip ERDOĞAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 goptum hacı[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 nichoteen diye bir arkadaş burda güzel özellikler saymıştı ;) bulursan işine yarar hehe.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ya benide al ortak 5 yıl sora işte ne guzel benm projelerim var ztn acaip para kırarız lan[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 dukkan adı: pati dünyası mönü: -pati burger -pati soslu corba -orta pati kahve -az patili kahve -patites kızartması...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Kırıntı benzeri bişi aç.Bi salatayı 20 mil yap.Kolej civarı olsun.[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 kliması iyi çalışan, havalandırması iyi olan, makinaları iyi olan, bağlantısı süper olan, lisanslı oyun kullanan güzel temiz ve pak bir kafe.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ya cafeye müşterileri mülakatla alma sistemini getir . Kapıya bi adam dik bikaç soru sorsun müşteri adayına , eleman kekan olup olmadığını belli eder zaten 2 cümlede ona göre içeri al yada sonsuza kadar kapalıyız de :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Birileri internet cafe olarak algilamis bazilari normal cafe olarak. ben normal cafe olarak cevap vericem Bir kere genis olmali ic ice olmamali masalar. Haftanin degisik gunler cikan degisik turde sanatcilar tabi bangir bangir demiyorum sadece arka planda bir muzik. Vede bu muzigin turune gore mesela menude degisiklik gosterebilir. Mesela Latin muzikleri ile o bolge yemekleri gibi. Tabi boyle olunca tutma sansi biraz tehlikede ama zaten hedefledigin kitle belli oluyor vede sen bu adamlarin istedigi tarzda bir hizmet sunarsan tutar. Pub tarzi olmali mutlaka bir bar i bulunmali iyi bir barmen olmali.. Musteri portfoyunu iyi belirlemen lazim. Mesela 5 tane erkegi bazen almali bazen almamalisin kapida duran gorevlin ilk bakista karsidakini tartmali ve herifin nasil biri oldugunu cikarmali.. (Bugun basima oyle birsey geldiki neyse yine sinirlenicem hatirlarsam...) ortamin temizligi havalandirma fln zaten bahsetmeme gerek yok. Aslinda kendimce cok orjinal fikirlerim var hatta bu fikirlerimle ankarada bir yerede yardimci olmuslugum var yani ciddi dusunursen dusundugun zaman yardim edebilirim tabi sadece fikir verme konusunda :) Bu arada bu tip yerlere ornek istersen. Sanirim istanbulda adi 24 olan biryer. Tam bilmiyorum gitmedim sadece bir dergide okudum. Ankarada Arjantin in sonunda Gado var orasi cok begendigim biryer. Menusu degisik degil ama cok cesitli yemekleri var genelde Endonezya mutfagi agirlikliymis ama eger ankarada isen tavsiye ederim iyi bir yer nasil olur diye sana muthis fikirler verebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hmm ne olursa olsun geceleri elinde içkiyle dans edilebilicek bi yer olsun. mümkünse çok ayak altı bi yer olmasın. menü çobuk hazırlanabilicek ve yemeside çok zahmetli olmayan hafif yemeklerden oluşsun. otopark sorunu olmasın. ücretler ne çok ucuz nede çok pahalı olmasın. müşteriyle birebir ilişki içinde olunsun ama pekte sulu olunmasın alın size ideal gaz gibi deal cafe/bar[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar