DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Slm herkese, WoW hakkında yardıma ihtiyacım var.öncelikle istabulda WoW BOxu alabilirmiyim herhangi bi yerde satılıyo mu?.yoksa sendit.com dan mı alsam daha ii olur?Eğer istanbulda varsa almayı düşünüyrm. Sendit.com dan 7-14 gün arası gelceği için okadar beklemek istemiyrm( KO ) yu yeni bıraktım ve WoW a başlamak için sabırsızlanıyrm:) lütfen bilenler bana yardımcı olabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 istanbulda cogu yerde var d&r lara bak gold lara bak ben golddan aldım en son gittimde 1 ay fln oluyor 30 tane vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Çok saol inş. vardır .Taksimden alırım orda bulunur sanırım.tekrar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bakirkoyde yokh wow bakma en azindan buraya :)[signature][hline]Rainy Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 tmm listeden bakırköyü çıkardım saol:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar