dynasty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ohh bee=)) okullar tatil. hatta bize p.tesi ve salı da tatil :) bizm okulda 4 tane yarı yıl tatili var.bugün ilk yarı yıl tatilimiz basladı (sadece 1 hafta:() bide karne fln veriolar deli ediolar adamı yaa.böle oldumuz tün sınavların sonuçları orda yazıo sözlü notları fln... tabi bunun kötülükleride var mesela bizm okl siz 15 tatil yaparken 1 hafta erkn açılıcak=(( aynı zamanda bir kötülük daha var bizim okulumuz sizden 1 hafta daha geç kapanıcak:( yani yaz tatiline 1 hafta geç baslıcaz.=( acaba sizlern okllarda böle seler varmı yoksa sadece bizm oklmu?!? yaa bide bu olaya kötümü desen iyimi desem onuda daha anlayabilmiş deilim::(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hangı okul?[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bosver okulu öle bi okl işte!!:P sizce bu iyimi kötümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 kahrolsun dersaneler ulenn keske lise 3 e geri donsem:([signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hmm egıtımcı gozuyle senın okudugun sıstem daha ıyı devamlılık bır nebze saglanmıs.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us [Bu mesaj Passanger tarafından 28 Ekim 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 dynasty nin okulu galiba san jozef gibi yabancı okullar cunku benim arkadas var san jozefte adamlar her dinin bayramında tatil:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yaa bizmki yarı yıl tatili olrak yapıor yanı öle bayram tatili fln diil ki!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bizim yarı yıl tatili de 1 ay.[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 tobbda hazırlıklara pzt salı tatil. ama 1 hafta yarıyıl tatili var. taa 28 haziranda da okul kapanıyo :([signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 benim eski okulum ne güzeldi..yarı yıl tatili bir yada bir buçuk ay..yaz tatili 5 ay..sonra bazen hafta içi günler tatil oluo..ohh. keşke ayrılmasaydım o okuldan..:([signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 18 haziranda öss var bundan daha kotu olamaz sanırım:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 okulu söylememeni anlamadım.gelip yemicez seni[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: arenda_duwcal, 28 Ekim 2005 13:39 tarihinde demiş ki: benim eski okulum ne güzeldi..yarı yıl tatili bir yada bir buçuk ay..yaz tatili 5 ay..sonra bazen hafta içi günler tatil oluo..ohh. keşke ayrılmasaydım o okuldan..:( Siz okula gitmiyodunuz galiba? =)[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 okul marmara koleji:D iyy bence igrenc bise digerleri ne guzel 3 hafta tatil yaparken biz 2 hafta!:( demokrasilerde cagre tükenmez:P ben sahsen yariyil tatilinden sonra 3 gun fln daha okula gitmicem pascala bilet aldirdim(hollandaya gitmek icin) ama 15 gunluk deil 18 gunluk :d anneme de baska gune bilet yokmus en erkeni bu dedim :D ehehe cok super:P sen de gitme kizim salak misin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Özel okulların çoğunda öyle oluyor. Sadece sizin okul değildir yani :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yaa kızm bi gitmiosn en önemli konuları işliolar bee!!!(arkadaşla aynı okldayızdaaa!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hehe ben daha cok sevgilim yalnız kalmasın diye giderim genelde :D aman kaparlar fln kızı:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bnm özelde okuyan bikaçtane arkadasım var onların okulunda böle saçma bişe yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Okula göre değişir. Genelde yabancı kökenli okullarda öyle olur. Paskalya'ya falan denk getirilir.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: vengefuler, 28 Ekim 2005 13:26 tarihinde demiş ki: dynasty nin okulu galiba san jozef gibi yabancı okullar cunku benim arkadas var san jozefte adamlar her dinin bayramında tatil:) dedigim gibi her Allahın günü adamlar tatil:D[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Saint Benoit dada ole bizim fransız tatil oldu bu hafta her bişiye tatil christmas paskalya vs vs[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bizim okulda da yarım günü bile tatil yapmıyolar be.. :'([signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Ben bugune kadar perşembeleri hiç fransız inkilapçı nın dersine girmedim..Kendisi yoklama almicam dedi gitmiorum doal olarak..Bi kadıköy yapıp gelioruz. Bu arada hocanın bana tek yararı "Şu Çılgın Türkler" le beni tanıştırması oldu.[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 sweet dur tahmin edeyim san jozeftesin?[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Vengel dur cevap verim değilim.[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar