Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarı yıl tatili !!

dynasty

Öne çıkan mesajlar

ohh bee=)) okullar tatil. hatta bize p.tesi ve salı da tatil :) bizm okulda 4 tane yarı yıl tatili var.bugün ilk yarı yıl tatilimiz basladı (sadece 1 hafta:() bide karne fln veriolar deli ediolar adamı yaa.böle oldumuz tün sınavların sonuçları orda yazıo sözlü notları fln...

tabi bunun kötülükleride var mesela bizm okl siz 15 tatil yaparken 1 hafta erkn açılıcak=((

aynı zamanda bir kötülük daha var bizim okulumuz sizden 1 hafta daha geç kapanıcak:( yani yaz tatiline 1 hafta geç baslıcaz.=(

acaba sizlern okllarda böle seler varmı yoksa sadece bizm oklmu?!? yaa bide bu olaya kötümü desen iyimi desem onuda daha anlayabilmiş deilim::((
Sosyal ağlarda paylaş

hmm egıtımcı gozuyle senın okudugun sıstem daha ıyı devamlılık bır nebze saglanmıs.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous
Here we are now, entertain us
I feel stupid and contagious
Here we are now, entertain us

[Bu mesaj Passanger tarafından 28 Ekim 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dynasty nin okulu galiba san jozef gibi yabancı okullar cunku benim arkadas var san jozefte adamlar her dinin bayramında tatil:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arenda_duwcal, 28 Ekim 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
benim eski okulum ne güzeldi..yarı yıl tatili bir yada bir buçuk ay..yaz tatili 5 ay..sonra bazen hafta içi günler tatil oluo..ohh.

keşke ayrılmasaydım o okuldan..:(

Siz okula gitmiyodunuz galiba? =)[signature][hline]Do you bury me when im gone..
Thats time i disapeear..

Beni seviyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

okul marmara koleji:D iyy bence igrenc bise digerleri ne guzel 3 hafta tatil yaparken biz 2 hafta!:(
demokrasilerde cagre tükenmez:P ben sahsen yariyil tatilinden sonra 3 gun fln daha okula gitmicem pascala bilet aldirdim(hollandaya gitmek icin) ama 15 gunluk deil 18 gunluk :d anneme de baska gune bilet yokmus en erkeni bu dedim :D ehehe cok super:P sen de gitme kizim salak misin[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vengefuler, 28 Ekim 2005 13:26 tarihinde demiş ki:
dynasty nin okulu galiba san jozef gibi yabancı okullar cunku benim arkadas var san jozefte adamlar her dinin bayramında tatil:)

dedigim gibi her Allahın günü adamlar tatil:D[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bugune kadar perşembeleri hiç fransız inkilapçı nın
dersine girmedim..Kendisi yoklama almicam dedi gitmiorum doal olarak..Bi kadıköy yapıp gelioruz.

Bu arada hocanın bana tek yararı "Şu Çılgın Türkler" le beni tanıştırması oldu.[signature][hline]Do you bury me when im gone..
Thats time i disapeear..

Beni seviyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...