LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Ya ben bu haritaları arıyorum, internetten oynayacam adamlar kovuyor oyundan. Fireplanetsiz bir kaynak verebilir misiniz bu haritalar içi?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Buradaki Bnet mappack isimli dosya(70mb), aradığın bütün haritaları kapsıyordur büyük ihtimalle.[signature][hline]G 3 N K f t w [Bu mesaj Lyrent tarafından 29 Ekim 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Peki hangi dosyaya atayım, mapste kilerden hangisine yani? Birde telefon geldiğinde disconnect olmamam için bir şey söyleyebilir misin? (Tek telefon var evde.)[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 kopmamak için bi splitter al önce ikincisi indirdiğin mapleri oyunun içindeki maps klasoruun ıcıne atıcaksın[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) [Bu mesaj SoulCube tarafından 29 Ekim 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Kopmamak için bir splitter alıyorsun. Splitter hattını telefon ve internet için kullanılmak üzere ikiye ayırıyor. Modemle birlikte gelmesi lazım splitterin, iyice bi araştır kutuyu.[signature][hline]G 3 N K f t w
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Ya ağa rahatsız ediyorum kusura bakma ama, indirdim dosyayı sadece kısayol gibi bir şey var. harita filan yok![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 zip dosyası o sende winrar veya winzip diye bi program var mı yoksa ılk once winrar kur [signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) [Bu mesaj SoulCube tarafından 29 Ekim 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Hayır yok ne yazıkki, kaç mb? ve nerden indirebilirim winrar'ı?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
Öne çıkan mesajlar