bur0 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 [spo1=türk insani][/spo] burda part party diye basimi sisirdi bende almicam dedim adam dedi almican öle mi ewet dedim adamda provoke varmis skill bug vokeledi gitti gelde sövme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Aahahahha kas beni :D[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Server : Ares Lvl: 6x Np: 40xxx Job: Paper Mage Not: Katliamlarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 AGA 49 İWİ WARRİOR PARTY PLS[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Evet senin gibiler yıldırıyor adamı,onlar zaten apayrı bir olay,senin gibi zeki geçinen saflar apayrı. Kafanı çalıştır biraz. [spo1=1][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 AGA NOLUR KAS , AYAGININ ALTINI ÖPEM AGA NOLUR %5 LAZIM[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 senın lwl ın kacki 55+ olman alzım en az ve ustudekıler ole gostermıyor yoksa sende ............ @Genuine ben 55 iken sizin alt clana girmistim bir ara clan adı sızınkınden tek farkı good yerıne noob yazıodu. gercekten clan ısmının hakkını veriodu 31 lwl adamdan en cok 57 e kadr adam vardı. sonra dagıttılar galiba onuda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 adama solemıssın ama sende lusion var archer var asasian var exploerer da var master varmı onuda mrk edıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: pisikopat_5, 29 Ekim 2005 22:45 tarihinde demiş ki: senın lwl ın kacki 55+ olman alzım en az ve ustudekıler ole gostermıyor yoksa sende ............ @Genuine ben 55 iken sizin alt clana girmistim bir ara clan adı sızınkınden tek farkı good yerıne noob yazıodu. gercekten clan ısmının hakkını veriodu 31 lwl adamdan en cok 57 e kadr adam vardı. sonra dagıttılar galiba onuda :) lvlim 56 üstüm +7/12 dex plate full dexim yani paper skill bug kullanmadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ne bilim koydugun her ss de bi sin bi okcu oluyosun insanın kafası karısıyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: pisikopat_5, 29 Ekim 2005 22:52 tarihinde demiş ki: ne bilim koydugun her ss de bi sin bi okcu oluyosun insanın kafası karısıyor ;) 2 günde olan seyler bunlar okcu olacaktim orda buffer kasiyodum kendime 3 tane kisi geldi ksye basladi bende okcu oldugum icin bi sey yapamiyodum rica ettim gidin diye dinlemediler sinirlendim baya gittim asasine döndüm hemen sora buffer 50 lvlmis arenada keserim seni dedi onuda dogradim rahatladim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: ewon, 29 Ekim 2005 22:57 tarihinde demiş ki: said: pisikopat_5, 29 Ekim 2005 22:52 tarihinde demiş ki: ne bilim koydugun her ss de bi sin bi okcu oluyosun insanın kafası karısıyor ;) 2 günde olan seyler bunlar okcu olacaktim orda buffer kasiyodum kendime 3 tane kisi geldi ksye basladi bende okcu oldugum icin bi sey yapamiyodum rica ettim gidin diye dinlemediler sinirlendim baya gittim asasine döndüm hemen sora buffer 50 lvlmis arenada keserim seni dedi onuda dogradim rahatladim:D ewon msn aç.yada pm ye cvp ver xiegnoda char gidioo[signature][hline]server:Ares Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:60k+ Clan:Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bu eziq adamlar insanların kasma heveslerini kırıyor yapacak bişi yok engellenemez böyle insanlar :)[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Buzi, 29 Ekim 2005 22:39 tarihinde demiş ki: Evet senin gibiler yıldırıyor adamı,onlar zaten apayrı bir olay,senin gibi zeki geçinen saflar apayrı. Kafanı çalıştır biraz. [spo1=1][/spo] ne demek istedini anlamadim ne var burda??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar