Arloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Makinemi olduğu gibi değiştireceğim için steamin back-up ını aldım toplam boyutu 3gb.Çift tıkladığım zaman bu steam-back up exe ye pc çok yavaşlıyor ve bir türlü steam yükleyici başlamıyor bugün son bir deneme yapıp 10-15 dk beklicem daha önce 5dk bekledim ve ctrl+alt+delete ile sonlandırdım çünkü hiçbir aktivite göremedim.Bu exe çok geçmi başlıyor yani tüm bunlar normal mi?yoksa bir anormallik mi söz konusu?Aranızda hiç steam back-up alıp sonradan kuran oldu mu?[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- [Bu mesaj Arloth tarafından 28 Ekim 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim, kimse mi burada steam back-up alıp sonradan kurmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Bende DVD HL2 var valla, onun için hiç backup almadım ama patchler çok fazla oldu artık yapacağım bir backup.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 29 Ekim 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar