Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DeBuffAndHeal MESAJI OKU


Sayk0

Öne çıkan mesajlar

Sevgili DeBuffAndHeal Server da benim Arkadamdan gelen Lee neden balandı Direk Söylüyorum Bilmiyen arkadaşLarda illegal bişiy sanmasın diye konu açtım.
Lee ile biz Gold Premium üyelikleri benim kendi Kredi Kartımdan Almıştık 20 gün geçti bizimm Scroll ihtiyacımız oldu ve aynı Kredi Kartı ile almaya çalıştık Paypal üzerinden Fakat Paypal"ın BanKası ile bizim Bankamız (FinansBank) parayı bi türlü ulaştıramamış birbirilerine bankaya gidiyorum para ne oldu diye onlar almıyor biz veriyoruz diyorlar Paypal"a Mail atıyoruz onlarda para gelmedi diye cevap yazıyorlar Sonra Paypal bi mail attı bi daha bize mail atmayın dedi konuyu kapadı.

Şifreni unutucak kadar.... şeymisin demişsin ben söliyim aptalmısın demek istemişsin
geçen hafta Cz Bowl"da Pk yapıyordum Lag fln olmadı bi anda Dc oldum hemen 45 sn geçmeden oyuna girdim ve aynı yerde doğdum Bowl"da Ve Raptor"um silinmiş yerine başka bi raptor gelmiş bende daha önce hack yedim ve korktum sitede türk ip leri banlı olduğundan başka bi ülkenin ip numarasını girdim siteyi açmak ve şifremi değiştirmek için değiştirmeye çalıştım herdefasında değiştirilemedi dedi en az 50 tane Farklı şifre denedim herseferinde değiştirilemedi dedi ama hepsinde değiştirmiş 50 şifreyi birden aklımda tutamadım Forget passWord ise sitede hala çalışmıyor sorunlu Gm e mail attım yanıt gelmedi. Sence Doğalmı Rahatladınmı ?
Ve Lee Ve Benim Hakkımda Ortaya iğneleyici Laf Atma Bi daha[signature][hline]Nick : Sayk0
lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D )
Server : Cypher
Job : Warior
Clan : DarkFeaR
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beni Cyperde bilen bilir ve neden banlandığımıda bilirler ama en kısa zamanda açılacak banım bizi çekemeyenleri rezil edeceğim şu anda oynuorum nickim :ToxiCity: beni bilen bilioyr kimseye açıklama yapmak zorunda da değilim ...
Meyva Veren ağaç taşlanırmış
bizide sizin gibi yılan dilli insanlar çekemior işte
saygılar..[signature][hline]Nick : Lee
lvl : 6x
Server : Cypher
Job : Paladin
Np : 61xxx
Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

AYrıca unutmadan 2. Açtığı çar lvl 57 iken aynı nedenden banlandı onun nedenini bizde henuz anlamış değiliz ama sanırım bi Gm ile muhabbet edip kişinin aynı kişi olduğunu söyledik Arkadaşımızdı Bi ihtimal o yapmışta olabilir ama şu anda 3. çarı lvl 60[signature][hline]Nick : Sayk0
lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D )
Server : Cypher
Job : Warior
Clan : DarkFeaR
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...