wEll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 aşka inanmayan birine aşık oldum öyle bir kuyu ki ben kendimde kayboldum gözlerim korkak ellerim titrek söyle ey kalp benmiyim en tutsak sevmesem etmem kendimi harap tutsa biri beni artık düşmeden en dibine kuyunun biri değil o tutsun kızıl saçlım tutsun uzak gözlüm tutsun kulağımda yankılanan seslim tutsun pamuk ellim... seni hala unutamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Güzel,Fena değil ama hoş demiyorum yane idare eder sanırım,fakat okadar hoş değil,insanı derinden etkilemiyor,azcıkta etkilemiyor yani hiç etkilemiyor,tam tersi sıkıyor,canın sıkılıyor,fena oluyosun,şiir mi şimdi bu,kötü şiir,iğrenç bi şiir bence sen şiir mi diyosun buna?!Berbat tek kelime ile berbat!!!!!![signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 çok güzel[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 rabbit biraz daha nazik olamazmısın? :yapma:[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 gayet hoş olmuş...[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 vallah arkada disturbed-down with the sickness çalarken pek bi duygu alamadım :P[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: arenda_duwcal, 28 Ekim 2005 13:34 tarihinde demiş ki: rabbit biraz daha nazik olamazmısın? :yapma: :D Belki... wELL kusura bakma ben Şiirlerden pek hoşlanmamda :D[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar