DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 acaba skill bugla mı oluyo denecem :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhotse Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 server plS ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 nah![signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhotse Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Kime dedin lan onu necro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 adama bak buff atıo heal yapıo rezzlio herşeyi yapıo çay demleyip bulaşıkta yıkıosa bitanede bizim ewe alak şundan :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Sana dedim janum polimie girmicem ama :-p :D[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 VAy be herkesin kendi skill şifrelerini yazarak bug yaptını sanıyodum... Demek ki artık rogue ler buff,heal,malice parazit toment atıyo.. EE artık priestlerde spike çakar yada sword dancingle adam döver dsfjsdkjfksdjkgsdjk :D:D:D[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Job: Blade Master Baş düşman : Nychris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 **** ********* ******* ******[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Düşünmek istemiyorum!!! bir warrior un +8 raptor ile spike vurduğunu!! offff xD (Daggerlasim demeyin zkill bug bu :)[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 dusunsenıze mage ler gorunmez olup rush town yapıyorlarmıs :). dex e verip shard kullanıyorlarmıs war. nova atıyor dehset olur oyun tam bir karısmaya kavusur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 desenize oyunun iyice boku çıktı...[signature][hline]SG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhotse Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ulan adam gibi vermiycem de yok de bunu da öğrenirsiniz de niye nah diyon a.q. bide polemiğe girmiycekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 1337 ol gel canımın için falam asdfg :D neyse yaa bu melet 13 yaşındaymış bende 3 yaş küçük olacak x ay sonra :D[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Varya magelerin stealth atıp town bomb yapmalarını düşünmek bile istemiyorum.. Ne komedi olur ya .... sadkasfjkasjf :D:D:D:D[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Job: Blade Master Baş düşman : Nychris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhotse Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Belki ben o dediğini olamam ama sende adam olamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: VW__, 27 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Varya magelerin stealth atıp town bomb yapmalarını düşünmek bile istemiyorum.. Ne komedi olur ya .... sadkasfjkasjf :D:D:D:D gördüm stealth i olupda nova efektleri yapan orc mage stealth allah belamı versinkin ss almayi bilmiodum :([signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Aresteki humanlara... Ya düşünsenize Lord Mozard,Hesbolah,Talkative,Polifonik osuruk vb. mageler.. Stealth atıp town bombalıyo 4'ü birden.. Varya human base yalan olur ajdsjgksdajkgjsadk :D:D:D:D[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Job: Blade Master Baş düşman : Nychris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 gevur yapıyor ^^[signature][hline] Mayın Tarlasında Bi Kız Sevdim PAtladı sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Gövir değil aga türk veleti bu[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 2 Chitin armor pantolon yaktım şu an :) .Birde bu arkadaşın yaptığı mantık olarak hile araştıran birisi için normal yapılabilecek bir durum.Bende tek skill için kullandım.Ama artık kullanmıyorum.Oyunda hile olduğu zaman zevk kalmaz.Bu arkadaşların düzelmesi dileğiyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yahu komik olma o adama ok at desene bakim atabilecek mi:D adam sadece eline horn bow almis bak bazilarinin elinde wood staff var onlarda nova mi atiyor acep:Dadam eglencesine vermis dexe kullaniyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 full plate de giyoyor + senbu oyunu neden oynuyorsun herkesin bir clası olduğunu bilmiyormusn ? bowlari sadece archerlar tutar lololo[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HeLLMaSTeR_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ewon n00bmusun_?adam rogue kocaman belli oluyo priestlar mageler asla rogue kyafeti giyemez.Herkes kendi kıyafetini giymek zorundandır silahları ise herkes istediği gibi statlara abanarak alabilir.eğer senin dediğin gibi olsa benim küçük priestıma str abanıp wariiror shell giydiririm^^.[signature][hline]lvl 60 UNDEAD RoGuE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 n00b deme olm dokunur cocua[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 o buff basan roque turk herhalde cunku partyden konusrken ''ü'' harfini kullanmış zati turk den baska kimse yapmaz bole bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar