eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 aldığım duyumlara göre izmir`de yeni bir tuning açılacakmış ve bu yakın zamanda olacakmış bütün araba tutkunlarının davet edildiği tuningte yaşar üniversitesinden pek çok yarışçı ruhlu arkadaşın katılması bekleniyor.bilmem ne kadar yasa ama içki içip caddelerde yarışmak çok güzel ve eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bence sen çoktan kafayı bulmuşsun gityat[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 fazla amerikan filmi zararlı hep diyorum[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Çılgınlar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Greeny, 21 Ekim 2005 00:15 tarihinde demiş ki: fazla amerikan filmi zararlı hep diyorum Hele şu Fast&Furious olayı bitirdi zaten. Merak ediyorum Türkiye'de kaç kişi "Nos" terimini biliyordu.Gerçi hoş hala bilenler açılımını dahil bilmiyor.. ;)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 arkadaşlar acaba hiç herhangi bir yarışa katıldınız mı?[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ben katıldım ama resmi bi yarış değildi..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 tuning nedemek?modifiye demek senin cümlene gelelim izmirde yeni bi modifiye açılcakmış(?!) hayatımda böyle saçma bişi görmedim. drag yarışımı varmış? tuning shop mu açılmış? illegal yarışmı yapılcak? anlamsız bi başlık biraz daha açıklayıcı olsan.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 tuning in direk açılımı öyle fakat bu sürücüler arasında bir terim ve club gibi birşey yani burada üyeler var ve gösteriden tut da yarışlara kadar ve daha pek çok şey var biraz araştırırsan aydınlanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 hmm mesela ben ege tuning üyesiyim direk tuning die bişi olması yanlış olmuş. yaşar üni.dekilermi var ozmn ona göre bi isim bulunabilir.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yanlış anlamışsın açılım tuning in direk değil.tuning`in direk açılımı arkadaş daha önce yazmış, modifiye demek[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 onu yazan arkadaşta bendim:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 "İÇKİ İÇİP CADDELERDE YARIŞMAK ÇOK GÜZEL VE EĞLENCELİ" ya bildiğim karadıyla başkalarını tehlikeye sokacak şekilde araba kullanımı ve buna benzer şeyleri savunmak yada güzel göstermeye çalışmak patinajcı paticilere aykırı bi davranış. Lutfen böyle şeyler yapmayalım...[signature][hline] Bugün yürüyebilmen için dün emeklemen gerekirdi. Tıpkı bugün yürüdüğün için yarın koşacağın gibi... aLp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar