Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmirde yeni bir tuning açılacakmış

eldiablo

Öne çıkan mesajlar

aldığım duyumlara göre izmir`de yeni bir tuning açılacakmış ve bu yakın zamanda olacakmış bütün araba tutkunlarının davet edildiği tuningte yaşar üniversitesinden pek çok yarışçı ruhlu arkadaşın katılması bekleniyor.bilmem ne kadar yasa ama içki içip caddelerde yarışmak çok güzel ve eğlenceli.
Sosyal ağlarda paylaş

fazla amerikan filmi zararlı hep diyorum[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Greeny, 21 Ekim 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
fazla amerikan filmi zararlı hep diyorum

Hele şu Fast&Furious olayı bitirdi zaten.
Merak ediyorum Türkiye'de kaç kişi "Nos" terimini biliyordu.Gerçi hoş hala bilenler açılımını dahil bilmiyor.. ;)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Sosyal ağlarda paylaş

tuning nedemek?modifiye demek
senin cümlene gelelim
izmirde yeni bi modifiye açılcakmış(?!)
hayatımda böyle saçma bişi görmedim.
drag yarışımı varmış?
tuning shop mu açılmış?
illegal yarışmı yapılcak?
anlamsız bi başlık biraz daha açıklayıcı olsan.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.

ReDDoG a.k.a Redogski
Sosyal ağlarda paylaş

"İÇKİ İÇİP CADDELERDE YARIŞMAK ÇOK GÜZEL VE EĞLENCELİ" ya bildiğim karadıyla başkalarını tehlikeye sokacak şekilde araba kullanımı ve buna benzer şeyleri savunmak yada güzel göstermeye çalışmak patinajcı paticilere aykırı bi davranış. Lutfen böyle şeyler yapmayalım...[signature][hline] Bugün yürüyebilmen için dün emeklemen gerekirdi. Tıpkı bugün yürüdüğün için yarın koşacağın gibi... aLp
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...