Asgard Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 özentilikle ne alakası var anlamıyorum ya hadi hip hop dinleyip bol pantalon zart zurt giyenler ozenti olmuyomu amerikanın yarısı ozenti o zmn adam metal dinliyo bunlarda bole asın bazı seyleri artık[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne
tBF Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 baştan sona okumaya gerek bile duymadım açıkcası çok salak bi topik olmuş bu kime ne kardeşim isteyen isyediğini yazar çizer giyer v.s. bırakın bunları daha önemli şeylerden bahsedin geyik olmuş bu topic garbageye falan göderin.[signature][hline]
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 eeet bence de haklısın yane eğer onun aldıı nickler senin canını acıtmıyorsa sorun yok[signature][hline]www.maksatibnelik.com [Bu mesaj fr_hOoT tarafından 29 Ekim 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Melkor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 @Earenwen : Simdi bu durmda sen banada uyuz oluyordursun. Sahsen bendekinin bir ozentilikle alakası da yok. Nicktir bu kullanılır. Sayisi artsin artmasin beni ilgilendirmez ama yaklasık 3 yıldır msn de Evil , 6 yılı askın suredir de Uo da DiaBLo yu kullanıyorum. Acikcasi ilk kezde senden duyuyorum bu nickleri kullanan tiplerin ya satanist oldugunu yada ozenti oldugunu. Sahsen ben ikiside degilim ama rocker'ım diyebilirim ;) Neyse bana girdigin olay cok sacma geldi. Isteyen istedigi gibi kullanır yani sonucta altı ustu bir nick.Sırf bu yuzden sert maillar atmana ne gerek varki.. Sonucta bana oyle bir mesaj gelse "Sanane kardesim de git" diye bir cevap gonderirim.Ki gonderen kisi kim olsun fark etmez.[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..!
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ahha bu konunun amacı tam ne onu anlamadım? satanistlerin imajını fln mı bozuyor?[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bence birileri acayip yara almıs bu konudan onu tartısıyoruz bizde[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne
Öne çıkan mesajlar