Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanal Reklam

Neron

Öne çıkan mesajlar

Tereddüt ettim konu dışımı mı vizyon mu diye.En uygun burası sanırım.

İlk kez bugun kurtlar vadisinin izlerken gördüm.Next & Next hedenin reklamı çıkıyor yani izlediğiniz dizinin içine ediyor.Bu nedir arkadaşlar?Yani yabancı kanallara bakıyoruz doğru düzgün reklam yok bizimkiler olayı iice abarttı.Yani bi dur diyen olması lazım..[signature][hline]Vodka redbull ciğere doldu neron nadir sarhoş oldu.
UltimaTr.Net Açıldı !!
Sphere Test - Nighty Builds
Sosyal ağlarda paylaş

abi arama fln yaptır daha çok geyiği döndü bunun. hatta arkadaşlar arasında bi geyik dönmüştü.
-abi bu polatınb hatun niye kaza yaptı lam?
-olm önüne aniden çaykur poşeti çıktı direksiyonu kırınca takla attı :lol:[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 27 Ekim 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
lol
hala izliyonuz mu o rezil diziyi siz ya =)
bitse de gitsek dedirtiyo resmen
tadında bırakmayı hiç bilmiyo bizimkiler de ya
bu yoruma katılarak şunu söylemek istiyorum, kurtlar vadisinin sinema filmini çekerek suyunu çıkarıyolar :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyede ilk defa böyle bir uygulama yapılıyor. Buda en yüksek izlenme payına sahip olan kurtlar vadisinde oluyor.

Reklam sektöründe ki bir yazar ve hala bir öğrenci olarak söylebilceim bu konuda çok fazla şey var açıkcası ama kısa kesicem.

BU sanal reklam olayında ürünü ekran içersindeki bir yere montajlıyorlar ve gerkise heraket ettirip oynatıyorlar. bazen dizi sırasında dahi kaldıralabiliyor.. ani reklam yapıp yapmamak igib bişi işte. pahalı tabiki. ve önemli olan her yerde olabildği için beli bi çekim yada o tarz faaliyetlerden uzakta oluor. direk tek yapılan ürünü veya hizmeti ekrana yerleştirmek..

bu reklam türü futbol maşlarında da kullanılyor ayrıca..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

okadar cok ızleyenı varkii...sokaklar bosalıyor resmen.GEcen hafta 33 kısı vardı cafede fılmın baslamasına 10dk kala 3 kişi kaldı nereye dedıgımde musterı kurtlar vadısı var abi dedigini biliyorum.Dizi dedigin Cnbce deki yada comedymax tekı dızıler gıbı olacak..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...