Mithr Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 2 Aydır falan dvd almiyordum pcye.Büyük umutlarla az önce aldiğim F.E.A.R. Dvdsini çaliştirmadi.Dvdyi takiyorum geri çıkartıyor ( Beenmiomu Ne.. ) Yada tak tuk çat gibi sesler çikariyor.Ama cdlerde sorun yok.Dvdnin üzerinde çizik falan da yok.Neden kaynaklanıyordur acaba ( Oyun dvdsinin bozuk olmadiğini düşünelim , umalim.. )[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] - Insan Düşünen Bir Hayvandir -Düşünüyorum O Halde Hayvanim - o_O
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Samsung Dvd-Rom sd- 616f kullaniyorum bu arada[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] - Insan Düşünen Bir Hayvandir -Düşünüyorum O Halde Hayvanim - o_O
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 alttlarda vardı senle aynı problemi yaşaya bir arkadaş dvdler e uzun zaman dvd okutmazsan bi süre sonra okumamaya başlıyorlar[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Öne çıkan mesajlar