Mithr Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 2 Aydır falan dvd almiyordum pcye.Büyük umutlarla az önce aldiğim F.E.A.R. Dvdsini çaliştirmadi.Dvdyi takiyorum geri çıkartıyor ( Beenmiomu Ne.. ) Yada tak tuk çat gibi sesler çikariyor.Ama cdlerde sorun yok.Dvdnin üzerinde çizik falan da yok.Neden kaynaklanıyordur acaba ( Oyun dvdsinin bozuk olmadiğini düşünelim , umalim.. )[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] - Insan Düşünen Bir Hayvandir -Düşünüyorum O Halde Hayvanim - o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Samsung Dvd-Rom sd- 616f kullaniyorum bu arada[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] - Insan Düşünen Bir Hayvandir -Düşünüyorum O Halde Hayvanim - o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 alttlarda vardı senle aynı problemi yaşaya bir arkadaş dvdler e uzun zaman dvd okutmazsan bi süre sonra okumamaya başlıyorlar[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar