toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 koyayım ben de =)[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 evet o logoda oku biraz sağa doğru sıkıştırıp okun sol tarafına kel bi kafa koymak lazım.Gerçekten süper olur iyi fikir beyler fikir verin ben size yapayım fatoş hop dan.[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 her ip ye bir olsun ben paso kafamı sokuyorum piskolojik bozukluk olcak yakında durdurun beni!!!!![signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 tamam sakin ol düzeltiyorum :D[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 sunuda sitelerde istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 sen o kafa resmini yolla bana yapayım tekrar bu cok buyuk olmus ufaltmak gerek.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 cübik cübik cübik [signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 o resim beni benden alıyo[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 msn avatarı boyutunda yapsanız? [Bu mesaj Aradhell tarafından 29 Ekim 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 alın msn'inizde kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: toggie, 28 Ekim 2005 14:39 tarihinde demiş ki: Burdan Evet siteyi tamamladım bugün. Davion da yamış ama bu daha iyi oldu =) Neyse maksat protesto sonuçta. Geyik düşünüyodum başta ama sonra ciddi bi protesto sitesine dönüştürdüm. "Kafa sokma hedesi var sitede ciddi olacaksa o kalksın oradan" diyosanız kaldırıcam. Chem de geldiğinde bana pm'den ulaşsın ftp'den atayım telekoma.kafamgirsin.com adresine. Yukardaki linkler boş şu anda. İleride ekleyecem. Hayırlı olsun =) cok seker olmus :D Tebrikler... Kafanız başarıyla monte edildi. Türk Telekom'a kafa sokan . kullanıcısın. Allah arttırsın. Kafanıza bereket.[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealdimension Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Kafam hem Telekom'a girsin hemde halen telekomun özelleştirilmesine karşı çıkanlara girsin!!!! Şu telekom özelleşsinde kurtulalım artık bu geri kafalı zihniyetten!!! Keşke bir an önce Superonline vs. kendi alt yapılarını kurabilselerde adam gibi rakip bi firma çıksa, aynı gün o firmaya geçmessem kafam kendimede girsin! Bide utanmadan yeni tarifede 512'ler için garanti olmamakla beraber diyor!!! Yani olan şuan hazırda 512 olanlara oldu, onların 512 artık garanti değil! Resmen 512 veremessek kusura bakmayın'a getirmişler! Dava açılırsada kendilerince hazırlık yapıyorlar bir ara kablonet firmalarının yaptığı gibi! [signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com [Bu mesaj unrealdimension tarafından 29 Ekim 2005 06:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ehuheh hoş olmus :D[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 size eğlence çıktı oynayın durun ama milyon tane konu açmayın rahatsız oluyorum. diğer arkadasların internet konusunda yardıma ihtiyacı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 kes. yeni alanadı: kafamgirsin.tk msn için avatar'da koydum siteye.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 valla kardeşim kafamı soktum telekoma gunun tum yorgunlugunu attım ohh yaşa sen telekom iyiki varsın arada :d[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar