Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telekom'u protesto sitesi hazır

toggie

Öne çıkan mesajlar

evet o logoda oku biraz sağa doğru sıkıştırıp okun sol tarafına kel bi kafa koymak lazım.Gerçekten süper olur iyi fikir beyler fikir verin ben size yapayım fatoş hop dan.[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Sosyal ağlarda paylaş

her ip ye bir olsun ben paso kafamı sokuyorum piskolojik bozukluk olcak yakında durdurun beni!!!!![signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 28 Ekim 2005 14:39 tarihinde demiş ki:
Burdan

Evet siteyi tamamladım bugün. Davion da yamış ama bu daha iyi oldu =)
Neyse maksat protesto sonuçta. Geyik düşünüyodum başta ama sonra ciddi bi protesto sitesine dönüştürdüm. "Kafa sokma hedesi var sitede ciddi olacaksa o kalksın oradan" diyosanız kaldırıcam.
Chem de geldiğinde bana pm'den ulaşsın ftp'den atayım telekoma.kafamgirsin.com adresine.

Yukardaki linkler boş şu anda. İleride ekleyecem.
Hayırlı olsun =)
cok seker olmus :D

Tebrikler... Kafanız başarıyla monte edildi.

Türk Telekom'a kafa sokan . kullanıcısın.

Allah arttırsın. Kafanıza bereket.
[signature][hline]imza!
mode: depresif
Sosyal ağlarda paylaş

Kafam hem Telekom'a girsin hemde halen telekomun özelleştirilmesine karşı çıkanlara girsin!!!!

Şu telekom özelleşsinde kurtulalım artık bu geri kafalı zihniyetten!!!

Keşke bir an önce Superonline vs. kendi alt yapılarını kurabilselerde adam gibi rakip bi firma çıksa, aynı gün o firmaya geçmessem kafam kendimede girsin!

Bide utanmadan yeni tarifede 512'ler için garanti olmamakla beraber diyor!!! Yani olan şuan hazırda 512 olanlara oldu, onların 512 artık garanti değil! Resmen 512 veremessek kusura bakmayın'a getirmişler! Dava açılırsada kendilerince hazırlık yapıyorlar bir ara kablonet firmalarının yaptığı gibi!
[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com

[Bu mesaj unrealdimension tarafından 29 Ekim 2005 06:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...