Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telekom'u protesto sitesi hazır

toggie

Öne çıkan mesajlar

Burdan

Evet siteyi tamamladım bugün. Davion da yamış ama bu daha iyi oldu =)
Neyse maksat protesto sonuçta. Geyik düşünüyodum başta ama sonra ciddi bi protesto sitesine dönüştürdüm. "Kafa sokma hedesi var sitede ciddi olacaksa o kalksın oradan" diyosanız kaldırıcam.
Chem de geldiğinde bana pm'den ulaşsın ftp'den atayım telekoma.kafamgirsin.com adresine.

Yukardaki linkler boş şu anda. İleride ekleyecem.
Hayırlı olsun =)[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

Upload ediyorum siteyi şimdi. Bekle bi 5 dakka güncelledim yeni PS'ler koydum :D

Edit: Tamam hazır.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Paticik Abazalar Birliği Başkanı

[Bu mesaj Davion tarafından 28 Ekim 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben 15 kere soktum kafamı
holey :tebrikz:[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
@Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye
Sosyal ağlarda paylaş

bakanın anketin sonuçlar süper[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 28 Ekim 2005 16:13 tarihinde demiş ki:
Zuhaha siteye meksika dalgasını koydum süper durdu :D

telif hakkı istiyorum :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
@Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye
Sosyal ağlarda paylaş

Davion ben de benimkini Chem'in söyledikerine göre değiştirdim. Yalnız bannerı alta attım farklı bir banner yap onu kaldırmamız gerek. Sorun internetin gelişmemsi değil çünkü internet gelisiyor ama hizmet sadece kötü. Senin sitenin içeriği de aktardım benim siteye güzel oldu. seninki de güzel görünüyo =)

edit// arkadaslar şu kafa sokma olayı her tık'a bir kafa mı olsun yoksa her ip'ye bir kafa mı olsun. bi söyleyin onu da düzelticem ona göre.
[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |

[Bu mesaj toggie tarafından 28 Ekim 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kemıkıldan ses seda çıkmayınca. Ben siteyi kendim kurdum valla kendime göre değiştirip. :)[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!

[Bu mesaj Davion tarafından 28 Ekim 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Davion kafamızı sokma linkini yazsana sayılara tıklıyınca artıyo sanırım.Onun yerine

Kafalar burdan !!! diye sitenin en görünür kısmına başlık olarak yazsan büyük büyük tıkladığımızda

Güzel bir kafa girmesi gif 'i gelsin ve sen kafasını sokan 318. TT kullanıcısısın! Daha çok kafa daha çok hizmet.

Yap bence...Bunlar benim düşüncelerim istersen katkım olsun daha photoshoptan güzel bi kafa sokma gifi veya resmi yapabilirim ne dersin ?[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Sosyal ağlarda paylaş

Kim ne yaparsa eklerim siteyi. Temaya tabi biraz uygun olsun.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!

[Bu mesaj Davion tarafından 28 Ekim 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

KahnX bu logodaki ok işareti varya onu logonun renklerine uygun şekilde kafaya çevirsek daha güzel olur die düşünüyorum :) Yolladığın resmide gene koyucam ama.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...