suri Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 okula ilk gittiğimde nefret ediodum ondan cok ters davranıordu herkese.sonra yanyana oturduk,iyi muhabbetimiz olmaya baslamıstı bende bundan cesaret alarak onu sevdiğimi soledim(tabi bu bole honk die olmadı honk die olmus gibi anlatıorum ama)ama bu olayın dostlugumuzu bozmasını istemediğimi soyledim..hic bişi solemedi.sonra olmaz dedi.hem dostlugumuza hemde olusabilecek sevgiye bolece sıctım.. hala gorusuyoruz ayrı sınıfalardayızve beni asla sevmeyecek dostu bilecek ama ben onu her gordugumde her msn e gelişinde kendimi kotu hissediyorum..takıntı mı bilmem ama bu 3 yıldır boyle napayım ben ya?korkuyorum bi daha konusmaktan,hayır olmaz demesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 reddedilme fobisi hemen hemen herkeste var takma kafana çokda tın de =))[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 3 yıl mı? Çüş ? 3 yıl geçmişse artık bazı şeyleri aşmışsınızdır yani. 3 ay olmasın o?[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 harbi 3 yıl fazla yani ayrıca reddilme fobisi herkeste vardır[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 civi civi soker budur bunun ilacı[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar