senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bu gün bir heves gittim asus dvdwriter aldım (şu siyah olanlarından) eve geldim kurdum. test etmek için baktım cd okuyormu diye okudu dvd-r okudu sonra dvd+r almıştım rapsody bunlara bişi yazmıyor yazarken illa yakıyor, hata veriyor. bakıyorum +- dl herşeyi destekliyor alet ama yazmıyor 5tanede 1 tane yazıyor bu sefer yazdığını okumuyor boş cd olarak algılıyor salak... ne yapiim ben buna doğru aldığım yere mi götüreyim[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 zaman kaybetmeden gotur bence[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 asus dvd wrtr lar çok iyidir, senin aldığın cihazda bir sorun var demek ki, gecikmeden götür geri...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ehue şaka gibi neronun yazamadıklarını windowsun kendi yazma programları halledebiliyor... ama biraz uzun sürüyor ... sorun neroda demekki ama ne ayarı yapacamki neroda?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bu sorunlar dvd writerlarda sıkça oluyor. kullandıgın boş dvd ler orijinal değil mi? Ondan dolayı yapıyor olabilir. Asus destekledigi dvd lere yazıyor olabilir. genelde firmware güncellemesi ile çözülüyor bu sorunlar. Fakat cihazda sorun var ise firmware güncellesende calısmayabilir. Ve garanti dışı kalıyor firmware yüklediginde. o yüzden aldıgın yere danışman lazım ilk etapta. Orda denediklerinde sorun cıkmaz ise sendeki dvd ler kopya oldugu için öyle yapıyor diyeceklerdir. Bu durumda ise firmwarele ilgili bilgi içeren siteleri araştırıp uygun güncellemeyi çekip yapmanı öneriyorum. nec alsa idin her şekilde yardım ederdimde asus la ilgili firmware bilgim pek yok :) bu arada aklınızda olsun dvd writer alırsanız nec den şaşmayın, en sık güncellenen firmwareler nec için yapılıyor. illegal firmware upgradeleri cok kral yapıyor aleti. son hız her medyaya yazıyor ve her medyayı okuyorlar. gık demiyor alet :)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 sorun neroda kesin eepburner yazıyor ama nero illa hata veriyor. neyse nero kullanmayacaz demekki bundan sonra dvd yazarken[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar