BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Karşıyaka'da doğdum büyüdüm,Karşıyaka'lıyım ama GS'ye karşı ilgim her zaman vardır olacakta...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Herkesin keyfi bilir tabi insanlar zorla semt takımı tutmaz ama yinede gitmeyenler için sölüyorum bir gidin bakalıms semtinizin maçınada tribün havasını tadın biraz[signature][hline]Biz gençliğimizi dilenci yıllara sadaka niyetine verdik Eklemek isteyen güzel insanlar eklesin [email protected] mailim msn için pm kullanınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 izmir de 2 sene kaldım o süre zarfı içinde renklerine sempati duyduğum için göztepe ye karşı bi ilgim vardı ama hiç maçına gitmedim[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben fenerbahçe'de oturduğum için semtimin takımı olan fenerbahçe'yi tutuyorum :)[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 takımların tanıtım yapması lazım ilgi çekmesi lazım[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bende ksklıyım çarşıyla beraber maçlara gittim.kavgalara girdim. ama bjk-ksk maçı olsa bjk ye giderim.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben hayatımın büyük bölümü fenerbahçeye yürüyerek max. 15 dk lık mesafede oturdum. ama gs lıyım. napcam ben?? Ps:Şişli doğumluyum kurtarır mı? (yakın ya mecidiyeköye :D)[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ya takim tutmanin daha bana ortam içinde 2 muhabbet dönmesinden başka birşey sagladigini görmedim.. dogma büyüme erenköylüyüm. fb'yi tutmamdan dogal birşey yok.. Yani fb'yi severim falan ama, sirf gs'li arkadaşlarla sidik yariştirmak için tutarim aslinda.. bahse falan girersin budur yani benim için daha ötesi yok. Çok fazla abartilmamasi gerekiyo bazi şeylerin. Kendini bi takim için parçalamanin ne gibi bi mantigi var ki? Maç oynanir, izlerim.. fb yenince sevinirim ertesi gün laf sokarim bi kaç arkadaşa, sonra unuturum. Nadiren de maça giderim. Bagirmak falan güzel oluyo :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Fenerbahçe Stadı 19 yıldır benim evin önünde ama Beşiktaşlıyım.Semt önemli değil yürek verdikten sonra!!! [Bu mesaj Sergen tarafından 29 Ekim 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar