Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekken 5 turnuvaları & turnuvası

KahnX

Öne çıkan mesajlar

Yapılan biryer biliyomusunuz acaba istanbulda?

veya patiler arasında düzenlesek de girişi 5 milyondan yapsak ???[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

o kazaydı sitenin aptallığından oldu.

Ayrıca beni PS2 de yenecek adam anasının karnından doğmadı.Hıh :) Çok pis oynarım 3 arkadaş her hafta en az 4 saat beraber tekken 5 oynarız ustalaştık artık dodge falan koyuyoruz.

mesela asuka denen ezik görünen karakterle ultra-hardda arcadeda bi 20 round yenilmeden rahat ilerlerim.[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir.

[Bu mesaj KahnX tarafından 01 Ekim 2005 09:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer böyle bir turnuva yapılırsa pati arasında mükemmel olur...

Katılacak başka kişiler de (5-6 kişi) bulabilirim

Edit: Bi arada WRC turnuvası falan da yapalım, 1.kesin belli de 2.kim olur bilemem :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces

[Bu mesaj Janitschar tarafından 01 Ekim 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kadıköy'de yeni açılan bir yer var. böyle rexx'in sokağından aşağı inerken sağda 'Cube' diye bir PS2 kafe. orda Tekken 5 The King of Iron Fist Tournament var. orada turnuva yapılabilir. kafe yeni olduğundan gamepadler de henüz kaşarlaşmamış.[signature][hline][email protected]
Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Sosyal ağlarda paylaş

Evet o zaman turnuva yeri belli oldu bizim arkadaşlarla ben oraya gidebiliriz.

Ben + 2 arkadaşım geliyoruz.

Glmek isteyen öbür kişiler isimlerini yazsınlar.

ayrıca herkes 3 er milyon versin çoğunu 1. ye birazını 2. ye birazını da 3.ye verelim :D

ne dersiniz[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslinda bi pati tekken grubunu kurarsak birbirimizle iyice kaynastigimizda evi musait olan olursa ev islemlerine de baslariz cok zevkli olur mesela birimiz yemek getirir falan baya eglenceli olur eve ben eve gidince gelmek isteyenlerin
isimlerini asa yeni bi mesaj altinda yaziyorum.

Biraz kasicak da neyse cok usengecim :P[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tekken mekken çakmam pek ama çok gaza gelirim tekken o0ynarken arada yandaki kimse ona bile dalabilirm :)

Oynamayı bpek bilmiom ama gelebilirm tabi sadece bilenler arasında yapılan bişiyse o ayrı..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

g3nk..
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...