LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Post kasmak için atıyorum, yaşasın post kasma kardeşliği![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 sana gore sacma bana gore dogall...[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanımÇizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben şahsen sevemedım zerg i ilk postunden berı bi iticilik sezdim.[signature][hline][b]cats rulz =) kimseye etmem şikayet , ağlarım ben halime; titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime. perdeyi zulmet çekilmiş , korkarım ikbalime. titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime.
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ben nefret etmiyorum... NÖTR =)[signature][hline]-"When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools..." -"The lesson is in the struggle, not in the victory!" -"Its ok to kiss a fool, its ok to let a fool kiss you, but never let a kiss fool you!"
arina Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 herkes senden nefret mi ediyo zergliing?benim ni ye haberim yok???[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... [url]www.robbiewilliams-tr.com[url]
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 seni hic sevmiyorum zergling :)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 yalancısın zergling , eziksin , yıvrançsın oldu ?
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 kimseden nefret etmek için kasmıorum kendimi[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum..
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 2 gun olmus zaten sen geleli, kasma zaten kendiliğinden olur o.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 nefret edilesi tipler 2 gün deil 1 dk da kendini belli eder.[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum..
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 konun burda kapanmasini rica ediyorum. gittikce amaçından çıkmaya başlıyor.. destekleyenlere tşk ederim..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
Öne çıkan mesajlar