babayigit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Merhaba arkadaslar son günlerde iyi bir online oyun arayısı içinde girdim ve önceliklede patideki online oyunlardan basladım :) Diger oyunların cogunda sticky halinde bir genel bilgi var ama sanırım bunda yok oturup yazarmısınız bilmiyorum ama oyun hakkında ayrıntılı bir acıklamaya ihtiyacım var daha cok alan yetkililerinden bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 alan yetkilileri gereken bilgiyi wersinde ben sunu soyliyim paticikte takilan kisilerin %80i daocu birakti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 son dr expancionu ile oyun süper oldu bence gel ..[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bence kesinlikle başlama hatta oyun bile oynama gez toz hayatın tadını çıkar =)[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Şuan piyasadaki mmroglar arasında en sağlam pvp (rvr) ye sahip ama ne yazıkki birçoğumuz için miladını doldurdu cogu daoc oynayan ya oyunu bıraktı yada wowa geçti.[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 şöle diim daoc en iyi pvp si olan oyun şu anda kim ne derse desin 4 ay wow oynadıktan sora daoca kesin dönüş yaptım miladını fln doldurdu olayları kolaya kaçmak olur çokta güzel herkez oynuo gayet kaliteli seviyeli bi oyun yani(en azından hibde albi bilemicem midde seviyelirid :D ) ama piyasadaki en zor oyunlardan biridir ayrıca o yüzden kasamam diosan alma ama bence wowdan çok daa iyi pvp açısından pve yaparım diosan wow derim bu kaedar .(çok etkileyici bi bitirişti mohaha :D )[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Daoc a yeni baslıyacaksan hic baslama .. Oyunu MYTHIC bok etti... diger arkadasımın dedigi gibi.. patide takılanlardan %80 i daoc u bıraktı.. Hiç bulaşma derim..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Malesef DAOC öldu.iyi pvp si olmasina ragmen myticin gozu paradan baska birsey gormuyor.anca elinde kalan son adamlardan daha ne kadar cok para kazanabilirim derdinde.insanlar kaciyor artik daoc dan.Cogunluk ya wow a yada degisik oyunlara yoneldi. o yuzden yeni basliyacaksan onerim hem parana hemde haricyacagin zamana, emege yazik derim.mytic de biliyor bunu bu yuzden yeni oyun uzerine yogunlastilar.(warhammer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Kişisel fikrim piyasadaki en kaliteli mmorpg hala ama 0dan başlarken tanıdıkların yoksa zorluk çekebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar