ico Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 okula ilk geldiğim gun kımseyi tanımıyordum.soora bi sürü arkadaşım oldu.şimdi ise tanıdıklarım kantıncı aydemir usta, fotokopici muammer ağbi ve hocalarım biraz da alt sınıftan öğrenciler soruya geliyorum BEN KAÇINCI SINIFTAYIM?[signature][hline]Bana Yalanlar Söyleseydi Yetinecektim,Ama Yalan Söyledi!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ilkokul 2?[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Coldwind, 24 Ekim 2005 21:47 tarihinde demiş ki: ilkokul 2? -2=anasınıfı?[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... Ağır ağır, yavaş yavaş... Saplık nedir, ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ico Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yuh be dostlar ezdiniz sizde....bulana hediye var[signature][hline]Bana Yalanlar Söyleseydi Yetinecektim,Ama Yalan Söyledi!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ico Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bu soru zor geldiyse diğerini yanıtlayın![signature][hline]Bana Yalanlar Söyleseydi Yetinecektim,Ama Yalan Söyledi!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ne sınıfı okulun bitmiş senin[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Paticik Abazalar Birliği Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Lise 2[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ilköğretim ile lise yi aynı yerde okumuşsan lise-1 olabilir ama öbür türlü okul bitmiş ve okula gittiğinde tanıdıkların elbet okul çalışanı ve birazda alt sınıflardan tipler[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Paticik Abazalar Birliği Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 okul ögresi öğrenme cagi[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 zihinsel engelli olabilir mi?[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 çok saf birine benzıyosun sana tavsıyem buralara gelip böyle konular açma burada saldırcak yer arayan cok kullanıcı var seni kullanıp ben cok komikimcilik oynayarlar[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 orta 8?[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 istnbl hukuk 1.sınıf tekrar[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 1)Öğrenci İşleri ilerde solda... oraya sorabilirsin 2)Okul numarana bak[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 memeliler (ehuehuehueheuheu)[signature][hline]pazi snajper ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar