Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üni hakkında bulmaca volume2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
okula ilk geldiğim gun kımseyi tanımıyordum.soora bi sürü arkadaşım oldu.şimdi ise tanıdıklarım kantıncı aydemir usta, fotokopici muammer ağbi ve hocalarım biraz da alt sınıftan öğrenciler soruya geliyorum BEN KAÇINCI SINIFTAYIM?[signature][hline]Bana Yalanlar Söyleseydi Yetinecektim,Ama Yalan Söyledi!..
Mesaj tarihi:
yuh be dostlar ezdiniz sizde....bulana hediye var[signature][hline]Bana Yalanlar Söyleseydi Yetinecektim,Ama Yalan Söyledi!..
Mesaj tarihi:
bu soru zor geldiyse diğerini yanıtlayın![signature][hline]Bana Yalanlar Söyleseydi Yetinecektim,Ama Yalan Söyledi!..
Mesaj tarihi:
ne sınıfı okulun bitmiş senin[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Paticik Abazalar Birliği Üyesi
Mesaj tarihi:
ilköğretim ile lise yi aynı yerde okumuşsan lise-1 olabilir ama öbür türlü okul bitmiş ve okula gittiğinde tanıdıkların elbet okul çalışanı ve birazda alt sınıflardan tipler[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Paticik Abazalar Birliği Üyesi
Mesaj tarihi:
zihinsel engelli olabilir mi?[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Mesaj tarihi:
çok saf birine benzıyosun
sana tavsıyem buralara gelip böyle konular açma
burada saldırcak yer arayan cok kullanıcı var seni kullanıp ben cok komikimcilik oynayarlar[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
  • Yeni Oluştur...