Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrent indirdim ama...

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

SW 3'ü bi ara patide çıkan bi topicten görüp indirmiştim, sonra herşey güzel bitti dosyalar... Fakat sonra farkettim ki CD1 ve CD2 diye yarattığı klasörlerin içinde 50şer tane "alliance_swep" diye dosyalar var ve uzantıları 01den 50ye kadar gidiyor böyle... Film falan mı yok ortada yoksa?! imdak! kotanın da yarısını yedi :/[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

49 tane numara uzantılı dısya varmış :/ bir tanesi .sfv uzantılı. Winrarla bu numaralı uzantılardan birini azçınca 700 mb film görünüo içinde ama nası olcek bu yaa.. torrente yabancıydım korkuyorum annee :P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

o sıralı dosyalardan ilkini aç surukleyerek masaustune bırak hepsini birleşik biçimde atar o eger sorun yoksa[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

saolun hallettim. ilk dosyayı winrarla açtım, daha önce dediğim gibi 733 mblık dosya görünüyodu, onu da başka yere aldım. şimdi sorun yok. Ama amma garip bişeymiş ya :/[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...