Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telekom'u protesto!

unrealdimension

Öne çıkan mesajlar

Nasıl böyle bir kampanya başlatabiliriz? Türk Telekomun yaptıkları iyice çığrından çıkmaya başladı!

said:
Arkadaşlar Türktelekom'un bu yaptıklarına seyirci kalmaya, tepkilerimizi sadece forum ortamlarından vermeye devam edersek her geçen gün Telekom bizim kanımızı emmeye devam ececek! Bir şekilde imza kampanyası vb. bir uygulama başlatıp Tüketicileri koruma derneği vs. gibi kurumlara başvuruda bulunmak lazım.

Tepkimizi forum ortamlarından veya telekom hakkında çeşitli espriler gibi gayri ciddi ve gayri resmi yollar ile değilde, daha fazla yaptırıma sahip resmi yollardan dile getirirsek çözüm bulma olasılığımız çok daha fazla, en azından forum ortamlarında yazıp çizmekten.

Yeni tarifelerde 512'ler için bile utanmadan "GARANTİ EDİLMEMEK KOŞULUYLA" diyor, bundan önce zaten 512 kbps hız ile hizmet alan abonelerde yine 99 YTL ödeyip bu sefer aldıkları erişim hızının 512 olması garanti bile olmayacak.

İndirim yapıyorum derken resmen zam ve gerileme yaptılar. Türkiye'de internetin gelişmesinin önündeki en büyük engelin Türk Telekom olduğunu bizlere birkez daha göstermiş oldular.

Ayrıca 256 Kbps bağlantı seçeğini kaldırarak limitsiz abonelik almak isteyenleride ayda 99 YTL ödemek zorunda bıraktılar. Göz göre göre internetin Türkiye'de gelişmesine engel oluyorlar, internete sınırlama getirmeye çalışıyorlar. Çok merak ediyorum TürkTelekom'da bu kararları alanlar İnternet'ten gerçekten anlıyorlar mı?

Kaynak: http://www.arshiv.com/forum/forum_posts.asp?TID=787&PN=1&TPN=1
said:
Sosyal ağlarda paylaş

ben bunların bazılarını yalan olarak görüyorum ve o site sanırım türk telekom tarafından yapılmamış.Bi kere bunların doğru olup olmadığından emin olmak lazım.Bana baya yalan gibi geldi o site garantili olmamak koşuluyla falan...

Ve o 99 YTL gibi bi olayın olma ihtimali çok düşük, yaparlarsa telekomun binasını meteor yağmuruna tutarım kablolarına çarparım balina gibi denizaltında.

İşte bu manyak bi fikir verdi telekomun kablolarını koparalım lan ? :D[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Sosyal ağlarda paylaş

ulan 512 bızde 99 mılyon olacak hata 512 olacak da ısterse 200 olsun geen alırım sız buldunuz bunuyorsunuz adsk sıze 1 ay kesınler bakıyım aklınız basınıza gelır 56 k ı gorunce paranız yoksa alamayın olum kotalı alın ucuz bız burda56 k a 150 mılyon verıoz ses edıoz mu
Sosyal ağlarda paylaş

hele ki şu son adsl hızını arttırıyoz deyip de yaptıkları yetti yani canıma[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...