lahoya Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ya arkadaşlar arkadaşım bana bi bilmece tarzı bişe sorduda yardımızı istiyorum - Kadının birinin babası ölmüş - kadın cenazede tanımadığı bir erkek görmüş ve aşık olmuş - ama kadın bi türlü erkeğe açılamıyor telefonla bile konuşamıyormuş - aradan bir hafta sonra kadının kız kardeşi ölmüş - neden ???? lütfen ciddi cevaplar
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 cenazesinde adamı görebilmek için, öldürmüş kardeşini[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | [Bu mesaj toggie tarafından 29 Ekim 2005 11:01 tarihinde değiştirilmiştir]
lahoya Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 allah razı olsun[signature][hline]X=?
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ben bunu okumustum, mail bakma alişkanliğim olmadıgına gore de burda okudum muhtemelen,[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
Öne çıkan mesajlar