Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ayrıntılı bilgi için... bu ana karttan siparis verecem tavsiyelerini bekliyorum. fan durdugu zaman ana kart alarm vermeye başlıyor bu ozelligine hayran oldun..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Buna gerek yok ki, zaten bir cok mainboard ve powersupply buna onlem aliyor.. Guc kesme olayiyla..[signature][hline]a.k.a Drunken
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 2 tane pci slot u var çok büyük-. dier özellikleri yeticek 2 pci slot bana yeter dersen süper kart.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 illede güvenlik diyorsan anakartta apoen tavsiye ederim sana[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Öne çıkan mesajlar