Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Merhabalar. Günün 8 saati ile sizlerle birlikte olucagım. Istekler bu thread altından olucak. (msn yolu ilede olabilir tabiki). Yogunluk rock türleri arasında gidip geliyorum, blues, jazz saatlerimde mevcut tabi=) Dinleyin görün demekten başka birşey diyemem sanırım.. Dinlemek için tıklıyalım (Winamp playerlar için) Media player için: http://62.248.33.71:8000/ yazsanız yeterlidir. ps: Zergling canım benim muck sağolasın. [signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. [Bu mesaj Mayhem tarafından 28 Ekim 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Wj Mayhem sahnede..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 buffer durumu hakkında bilgi verir misiniz ?[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ee şimdi bunu tıhlıyorum ben acılmıyor. gunun hangi 8 saati belirtmemişsiniz mayhem arkadasım[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Host cöktü ya zaten, tekrar kurana kadar acılmıcak =([signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar