Tonec Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Evet yeni SuperGrubumuz için bu akşam ufak bi paylaşım yaptık, online olmayanlar ve yeni katılmak isteyenler de bu foruma ekleyebilirler sınıflarını... Sınıfları paylaşırken gruba faydalı olacak biçimde eşit bir paylaşım yapmaya çalıştık... Son durum şöyle : Brute ---> Tunch Stalker ---> Şule Corruptor ---> Sostizm, Keyzar, Tonec takımın bir dominator'e ihtiyacı var... mastermind da bir diğer eksiğimiz.... haydin çok az kaldı Şafak 1... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 şimdi arkdaşlar şöle bir sorun var. benim gelip gelmiyeceğim henüz belli değil. daha doğrusu ne zaman geliceğim belli değil. brute u bana bırakmanız gerçekten mutlu etti beni :) beni en yakın 20 kasımda aranızda görebileceksiniz. ilk vizelerin bitiş tarihinde yani..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar