oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: fede, 28 Ekim 2005 15:19 tarihinde demiş ki: @canni salağızı şakasına dedim zaten ben de beyni maximum seviyede kullanmayla ilgili şeyler araştırıyorum. Parapsikoloji felan gerçek bunlar.. abi dediğin çok zor.. hadi diyelim başardın.. başardığın anda delirirsin zaten.. fazla zekilik te deliliğe yol açar biliyosun..en iyisi sınırları aşmamak :)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 vaybe... beyin hakketen büyük bir güç. kanıt olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 beynimizin sadece %3 ünü kullanıyomusuz o aynstayn larda beyninin %4-5 arası kullanıyomus:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Zaten insan beyninin %10 'unu kullanabilse kendini ışınlayabilirmiş.[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 şehir efsaneleri version 2.03a :-)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 efsane deil gercek bunlar o kasıkları fln egen adamlar %4 le mi ne egiyorlarmıs:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 haahhaa lol...walla onu bunu bıraktım.ben yakında kendimi psikolojikman imha edicem walla .yettti gari aaaaa.... :P[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 sıkış, efsane, yalan, dolan, uydurma, aspragas, masal vs vs... Hmmm evet bunlar kullanılabilir..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Kolpayı unuttun.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 gözleriniz kapalı göremezsiniz, dasaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: -Cleglaw-, 28 Ekim 2005 20:32 tarihinde demiş ki: gözleriniz kapalı göremezsiniz, dasaa. Hayır hayır görebilirim! Luke Skywalker'ın trainingini hatırladın mı? Ya da bi sürü uzak doğu ninca (ninja değil nincaaa!) filmini.. Eğer gerçekten inanır ve konsantre olursam gözlerim kapalı olsa dahi görebilirim.Beyin gücünü odaklamam gereeek. Konsantreeee.. Freeeee youurr minnddd!!! Püff ulan bu da kolpaymış beah! Sen haklıymışsın. Gözler kapalı göremiyormuşuz.. kolpa için zamo ya teşekkürler.. unutmuşum gerçekten..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 www.efsaneler.com dan alınmıs bi oyku :( keske kaynağını werseydin[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Yemin ediyorum her yıl aynı muhabbet asıl efsane budur ya. Insan beyninin hepsini kullanıyor sadace hepsini aynı anda kullanmıyor...[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Cahillikten tamamen, yani oranın soğuk olup olmadığını okadar saat anlayamıyorsa kendi eşşekliğidir[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: oper, 28 Ekim 2005 17:06 tarihinde demiş ki: said: fede, 28 Ekim 2005 15:19 tarihinde demiş ki: @canni salağızı şakasına dedim zaten ben de beyni maximum seviyede kullanmayla ilgili şeyler araştırıyorum. Parapsikoloji felan gerçek bunlar.. abi dediğin çok zor.. hadi diyelim başardın.. başardığın anda delirirsin zaten.. fazla zekilik te deliliğe yol açar biliyosun..en iyisi sınırları aşmamak :) yok yok iyidir ya ben şimdi mesela şurdaki bardağa uzansam beyin dalgalrıyla fena mı olur. çok isterim ben ya[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Rahan, 28 Ekim 2005 14:23 tarihinde demiş ki: ilginç bişe, kaynak var mı? efsane.com mu ne vardı orda yazıodu bu[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar