yumiyumii Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Sevgili arkadaşlar bu yeni servere ait bi problem olsa gerek oyunu yüklerken hata werdigi zaman çar askıda kalıyor we dc yapamıyorsun veya ben yapamıyorum.Çarım 2 gündür oyunda görünöyor ve dc edemiyorum. Yardım edebilecek arkadaşlar lütfen burdan veya [email protected] dan yardımlarını iletsinler şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilkisses Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 BİLSEM SOYLERDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 benimde char askıda 3. gün oldu hala düzelmedi .. bilsek söyleriz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: HaCKeR, 28 Ekim 2005 23:44 tarihinde demiş ki: gidin başka cafe de girin bak nasıl düzelio. 3tane cafeden denedim proxy ile denedim şifre degiştirerek denedim başka servera girerek denedim 1299 sürümünü yükleyip eski patchlerle denedim sence geriye ne kaldı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bcfb Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 sadece oyuna rest atılınca düzelir benimde 3 kere askıda kaldı pazar sabahı düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: bcfb, 29 Ekim 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sadece oyuna rest atılınca düzelir benimde 3 kere askıda kaldı pazar sabahı düzelir inşallah düzelir . bu arada gold premium olmama rağmen customere bir sürü mesaj attım hiçbiirinden mesaj gelmedi.. hem birsürü para alıyorlar karşılıgında hizmet ise sıfır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar