Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

server mı kapalı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben oyuna dun başladım ama bu gun bir türü oyuna giremiyorum xig 1 10061 hatası veriyor diğerleri bağlanamadım diyo herkesde mi boyle su anda?[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
I FUCK ALL AREA MASTERS
YOU ARE SON OF A BITHC[ hline ]HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Mesaj tarihi:
burda kimse yeni oyunculara yardım etmez mi?[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
I FUCK ALL AREA MASTERS
Mesaj tarihi:
ben girmeye çalışırken surekli disconnect oluyorum neden olabilir?[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
I FUCK ALL AREA MASTERS
Mesaj tarihi:
said:
Necro, 28 Ekim 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
informerda yeni ya bişi diemio biz yenileri sevmeyiz kocum :-p

:D[signature][hline]Name: ::Informer::
clan: MoradSlayers
Server : Ares
Lvl: 66
np: xx.xxx
Job: Warrior
Mesaj tarihi:
ben xigenonda oynamıyomusum(uzun sure once de oynamıstım bi ara ordan aklımda kalmış) xydonis mi ne orda oynuyormusum acaba rası açık mı onu bilen var mı[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
I FUCK ALL AREA MASTERS
Mesaj tarihi:
peki o eski xigenon duruyor mu yani benim orda da charım vardı onunla yeniden oynayabilir miyim?duruyorsa nasıl giriliyo oraya[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
I FUCK ALL AREA MASTERS
Mesaj tarihi:
aradım ama birşey anlamadım sanırım xigenon ko da kalmış en ke oynuyormusum peki ben şimdi ko oynamak istesem onu blup yüklemem mi gerekiyo yoksa ke ileko oynayabilir miyim?[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
I FUCK ALL AREA MASTERS
  • Yeni Oluştur...