Salieri Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 selam patiler.. benim yine işim düştü sizlere..bilgisayarımın saati sürekli duruyor neden olabilir? bilgisayara restart attığımda sıfırlanmıyo hep kaldığı yerden devam ediyo..arada bi kafasına eserse 5 10 dakika çalışıp 10 dakika sonra yine duruyor..pil'den olabilir mi die düşündüm yeni pil taktım ama sorun düzelmedi..başka bi sebebi olabilir mi sizce? saolun şimdiden..[signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bilgisayarın saati donanımsal olarak durmaz mutlaka yazılımsaldır salak aptal manyak bi program yapıyodur anca saat pc kapalı iken geri kalıosa o zaman pilde sorun vrdır[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hangi salak aptal manyak program benim saatimi bozuyo yaaa..ne istiolar benim saatimden =)[signature][hline]I'm For ReaL * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolfrealm Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 sen istersen bilgisayarına bi format at sorun yazılımsal bişeyse büyük ihtimal çözülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Pili bitmiştir. Bios pilini değiştir.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 pili değiştirdiğimi belirttim.. format atamam bilgisayara çok kasar..ama çok gıcık bi durum yaa off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 up[signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar