ConYTurK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 arkadaşlar ben +8 shardımı ve +8 mirage daggerımı satmıstım ksamda 45 gb para vardı.archer olcaktım ok arıyodum.bugun girdim kasamdaki paralrın hepsi itemların hepsi gitmiş değerli olan herşey.ama powerr uptaki knight cashler gitmemiş. yorumlarınızı bekliyorum
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: ConYTurK, 28 Ekim 2005 21:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben +8 shardımı ve +8 mirage daggerımı satmıstım ksamda 45 gb para vardı.archer olcaktım ok arıyodum.bugun girdim kasamdaki paralrın hepsi itemların hepsi gitmiş değerli olan herşey.ama powerr uptaki knight cashler gitmemiş. yorumlarınızı bekliyorum Her halükarda, site açılır açılmaz şifreni değiştir bence. Bu arada hiç bir serverda genel bir dupe wipe yok, GM nin gözüne batmadan GM işi olması zor.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:147.xxx
ConYTurK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ya işin garip kısmı şifremi kimsenin bilmemesi deiştiriorum her hafta duzenli cafeden girmiyorum.trade hack diye şüphelendim site acılıcna bida deiştiricemde gitti iron neklısfln battım biraz pek tadı kalmadı
Öne çıkan mesajlar