madTURK_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliiyorum !!![signature][hline]nick::madTURK: server:cypher np:30 k clan:_ATLANTIS_ ırk:orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 gunde 10 -12 saat apos ben ole yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bence de ya apos yada deruvis keserek atlaya bilirsin.. demek sende cyperde oynuyosun :)) ama _atlantis_ clanındasın ATLANTİS cLanın orjinaLi (ATLANTİS) bende :))[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : SiE_NooB_SiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 dts de daha cok exp gelir aposa göre..[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bence en güzeli ask knigt ben bi party kuruyorum sırf okcu.. durmadan gelen herbirinde exp : 4500 geliyo durmadan kesersen daha cabuk olur sana bi dts kesene kadar 3 ask kesersin..[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : SiE_NooB_SiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bende bi party kuruyom 1 lvl buff heal 1 mage digerleri assasin warrior karısık hiç zorlanmıor party expler akıyor ^^[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 3 kosp cu 60+ rawen party :D 3 gunde kasarsın[signature][hline]62 paper mage np :8xxxx clan :ChEtE server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enaksis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kospcu ne??? dalga geçenin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Boşlukları tamamla. ko_._sp_c_._u_._ Ne olduğunu anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 4 apos kesip diğerinin çıkmasını beklersiniz (CZ değilse) ama daha az exp vermesine rağmen dts en mantıklısıdır. hem ölme riskiniz azdır hem de çok seri spawn olur. bir diğer exp kasma yöntemi CZ raven harpydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bareme Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Cz Troll Warrior xD sağlam arkadaşların warsa lvl 66 filan :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ben yeni account açtım ve sıfırdan 10 günde 60 yaptım adamımı cypher deyim nickim :ToxiCity: bilen biliyordur :)[signature][hline]Nick : Lee lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 55 den 60 a 4 gunde uyumadan kastım Full Time non-stop 5.gun sabahı masterdım :D 5.gun sabahı 1 uyumuşum.Tam 19 saat :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 1kosp si olan archer ile dts 4 gün :D[signature][hline]G é Y i K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 nasıl kastıgınızı söyleyin bizde bilelim :)[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : SiE_NooB_SiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kosp janemm kosp[signature][hline]G é Y i K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 abi ne bulursan keseceksin Apos Deru Dts Ash harpy Worm Earth Worm Cannibal Bandicot ws filan :-P Walla ahaha şunuda söleyem 59 lvl in %99 nda moradona geçtim :D Solucan kestim 60 oldum :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx [Bu mesaj Bjork tarafından 27 Ekim 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Buzi, 27 Ekim 2005 12:13 tarihinde demiş ki: Boşlukları tamamla. ko_._sp_c_._u_._ Ne olduğunu anlarsın. said: Lee54, 27 Ekim 2005 15:12 tarihinde demiş ki: ben yeni account açtım ve sıfırdan 10 günde 60 yaptım adamımı cypher deyim nickim :ToxiCity: bilen biliyordur :) Lee54 kafanmı güzel? bide gurur duyuyosun kendinle Buziye +5674684546456456 katılıyorum[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 106.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Buzi, 27 Ekim 2005 12:13 tarihinde demiş ki: Boşlukları tamamla. ko_._sp_c_._u_._ Ne olduğunu anlarsın. Perfect....[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Buzi, 27 Ekim 2005 12:13 tarihinde demiş ki: Boşlukları tamamla. ko_._sp_c_._u_._ Ne olduğunu anlarsın. Buzi süper yakalamışsın olayı Daha iyisi olamasdı Tebrikler.. 8-)[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bu arada fantiagra nın imza çok orjinal olmuş :D """ Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır "" Aksamadan okudum :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 cok ilnigc vllaa yaa[signature][hline]G é Y i K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 harbi dogru cok kolay okunuo :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 cz de apos troll allah ne verırse kes ıyı ex gelıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 eğer cz ye gitmem diyosan apos en mantıklısı deru larda ii ama ks yapar bi ton ezik dts olayı aslında en mantıklısı ama orda çok daa fazla ks olur bu nedenle apos diyorum (1 saatte 3m xp geliyodu sanırım tam hatırlamıyom) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar