Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Okurken içimden baya bir "ah" geçirdim, hoşuma gitti... Forward mailler üzerine biri bunu yazmış ahah bu mail ilk başta sizi sıkabilir, ama lutfen ısrarla sonuna kadar >>okuyun >> >>Evet inanılmaz ama GERÇEK ! >>Klavyemizdeki "W" ,"H" , "K" ve "Ğ" tuşları paralı oluyor ! >>Eğer şimdi ayağa kalkıp, sağa bakıp oturduktan sonra ekrana 40 >>kez üfleyip >>bu maili de 26 kişiye göndermezseniz >>Klavyeniz deki "Scroll Lock" ışığı sönecek ve bundan sonra adı >>geçen harflere >>her basışınız da ücret >>ödeyeceksiniz ! >> >>KLAVYENİZDEKİ TUŞLARIN PARALI OLMAMASINI İSTİYORSANIZ >>BU MAİLİ HEMEN 266 KİŞİYE GÖNDERİN ! >> >>GÖNDERDİĞİNİZ ANDA CAPS LOCK IŞIĞI 2 KEZ YANIP SÖNECEK VE TÜM >>DÜNYA MUTLU >>OLACAK ! >>Ayrıca !!! >>Bugün uyandığım da camdan bakıp güneşi süzdüğüm an da bir sıcaklık hissettim >>içimde... >>Ve sevdiğim herkese bu maili >>atmak istedim ! >> >>Sen de gel sevdiklerine, sevmediklerine, tanıdık ve tanımadıklarına bu >>maili >>at insanlığa bir faydan DOKUNSUN ! >> >>Eğer bu maili 6 kişiye gönderirsen bugun içersinde minibüsçü iki kez para >>üstü verecek. >>15 kişiye yollarsan şans seninle olacak ve yağmurlu havalarda üstüne çamur >>sıçramayacak ! >>20 kişiye gönderirsen Dolar düşecek >>150 kişiye yollarsan borsadaki kağıtların yükselecek >>10.000 kişiye yollarsan Türk Telekom İhalesi sana kalacak >>100.000 kişiye atarsan da büyük ihtimalle hotmail paralı olacak ! >>200.000 kişiye gönderirsen istemihan talay başbakan olup bizi avrupa >>birliğine sokacak ! >>Aynı anda 500.000 kişiye göndermeyi başarabilirsen GOOGLE senin olacak, >>yattığın yerden ayda 500.000$ reklam gelirine sahip >>olacaksın >> >>Eğer bu maili silersen Türkiye Avrupa Birliğine Giremeyecek >>Allah belanı verecek alem sana gülecek, tavlada sürekli 2-1 atacaksın ! >>Güneş doğudan batacak. >>Bu maili TAM TAMINA 999.999 küsür kişiye hemen göndermezsen MSN PARALI >>OLACAK ! >>Rus hackerlar her yere saldıracak! >>MICROSOFT Türk kızlarından sabun yapacak, RUS KIZLARI bu sabunla yıkanacak >>! >> >>BU MAİLİ HERKESE GÖNDERİRSEN MSN SİMGESİ MOSMOR OLACAK ! >> >>DÜNYANIN MUTLULUĞU İÇİN...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... [Bu mesaj Janitschar tarafından 28 Ekim 2005 10:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Evet bu maili bende aldım dün ve güldüm... zaten bu tarz maillere gıcık lan bir arkım gönderdi... "aha alın size forward mail" diye !!! =)[signature][hline]-"When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools..." -"The lesson is in the struggle, not in the victory!" -"Its ok to kiss a fool, its ok to let a fool kiss you, but never let a kiss fool you!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Daha önce açmıştı biri pati'de ben de burdan alıp mail olarak yolladım millete. Bi kaç tane de kendimden laf ekledim artık kimse cesaret edemiyo bana aptal mail forwardlamaya.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hemen bunu dağıtmam lazım. özellikle de mail forwardlayan arkadaşlarıma.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: toggie, 28 Ekim 2005 10:48 tarihinde demiş ki: Daha önce açmıştı biri pati'de ben de burdan alıp mail olarak yolladım millete. Bi kaç tane de kendimden laf ekledim artık kimse cesaret edemiyo bana aptal mail forwardlamaya. Aynen. Hala bir forward mail geldiğinde üşenmezsem bunu yolluyorum geri. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 çok salak bişi bu ya.. şöle mail forwardlamak kadar uyuz bişi yok direk siliyorum fw yazanları okumadan[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben bana fw mail atanlara direk bunu yolluyorum daha kırıcı oluo sanırım hemen kesiolar fw mail atmayı =) > > merhabalar... > > > > bugunku konumuz, mail gonderme adabi uzerine. adab-i > > muaseret kurallari > > yazili kanunlar degildir, bunlar insanlarin > > mantigina, toplumun genel ahlak > > kurallarina gore sekillenir. internet yasamimizin > > her alanina girdigine > > gore, internetin de yazili olmayan bazi kurallari > > olacaktir. bu kurallara > > uymazsaniz kimse sizi tutuklamaz, oldurmez. ancak > > hakkinizda hos olmayan > > sozler soylenir, tomarla kufur yersiniz, bazen > > fiziki cezalandirmaya kadar > > gider bu. tipki diger *ahlak kurallari* gibi. > > > > bu kisa girizgahtan sonra konumuza gelelim: > > > > e-posta nedir, ne degildir, neden kullanilir? > > > > arkadaslar e-postalar, internetin kullanilmaya > > baslanmasiyla hizla > > yayginlasmis, ciddi bir haberlesme araci > > olmuslardir. eh tabi bu kadar sik > > kullanilan bir sistem de, *reklam* yayinlari icin > > mukemmel bir ortam > > olusturur. ancak hicbir firma hedef kitlesine tek > > tek mail atarak "merhaba > > kus kanadi satiyoruz, alir misiniz?" demez. bunun > > icin o adreslerin toplu > > olarak firmanin elinde olmasi gerekir. > > > > bu adresleri toplamak icin de cogunlugu pek etik > > olmayan cesitli yontemler > > bulunur. mesela sitelere botlar gonderilir, bu > > programciklar sitelerde yazan > > mail adreslerini tarar ve veritabanina kaydeder. > > farketmissinizdir, bazi > > sitelerde *[email protected]* > > yerine farukyar [at] > > gmail com gibi verirler adresleri, bu da botlarin > > siteyi tararken mail > > adresini tespit etmesini engeller. > > > > bu mail adresi toplama sevdalilarinin en sik > > basvurdugu yontem de, forward > > edilme ihtimali yuksek olan sacma sapan maillerdir. > > > > *ornek:* "bu maili sekiz kisiye gonderirsen uc vakte > > kadar parayi gozunden > > vuracaksin, gondermezsen allah belani verecek" > > > > *ornek:* ekte yuzu yanmis bir cocuk fotografi. > > maildeki yazi: "bu maili kac > > kisiye gonderirseniz cocugun ailesi o kadar para > > kazanacak ve bu cocugu > > tedavi ettirecek." > > > > *ornek:* "muhtesem bir sey! bu maili 9 kisiye > > gonderdiginizde (kesinlikle 9 > > kisi olmali) ekranda bir video izlenebilmekte. nasil > > oluyor anlamadim ancak > > muhtesem bir sey. deneyin ve gorun." > > > > *ornek:* "msn parali olacakmis. eger bu maili sekiz > > kisiye gonderirseniz msn > > parali olmayacak." > > > > *ornek:* "kan araniyor, bu cocuga kan vermezsek > > olecek." > > > > *ornek:* "peygamberimiz turbedarinin ruyasina girmis > > ve bu maili tum > > musluman alemine gondermesini istemis, siz de > > gonderin." > > > > bitmez bu ornekler.... > > > > arkadaslar!!! > > > > orneklerde gordugumuz gibi, bu maillerin ana > > temalari var. > > > > 1 - batil inanclar. > > 2 - bilgisayar cahilligi. > > 3 - fazla duygusal olmak. > > > > *1 - batil inanclar:* > > > > "bu maili su kadar kisiye gonderirsen super olur, > > gondermezsen kedi kopege > > yem olursun" tarzindaki mailler, insanimizin batil > > inanclari yuzunden > > yayiliyor. adama bakiyorsun, universite okumus, yurt > > disinda master yapmis, > > kendisini tanimayanlarin arasinda oyle bir bir > > guven, hava, ukalalik sahibi > > ki, bir halt sanirsin... her seyi mantik cercevesi > > icinde aciklamaya > > calisir, felsefeden dem vurur falan. ama > > bilgisayarina aptal bir mail > > geldiginde, "*sansimi deneyeyim*" diye gonderir. > > nerede kaldi senin > > egitimin? *turbeye caput baglamaktan farki ne > > bunun?* > > > > *2 - bilgisayar cahilligi:* > > > > "bu maili su kadar kisiye gonderirsen su kadar insan > > para kazanir" tarzi > > mailler de bu kisiler yuzunden yayilir. bunlar > > saniyorlar ki, gonderdikleri > > mailler birileri tarafindan sayilmakta, kimin kime > > kac mail gonderdigini > > sayip mail gonderene para verilmekte. sadece sunu > > dusunun: size veya > > insanliga hicbir faydasi olmayan iki satirlik > > yazinin ortalikta dolanmasi > > icin kac para verirsiniz? *kimse kimsenin gonderdigi > > maili saymaz > > arkadaslar,* microsoft sekiz kisiye mail gonderdiniz > > diye size para vermez. > > msn parali olacaksa olur, burada ceyda'nin > > murtaza'ya gonderdigi mailin bir > > gecerliligi olmaz. > > > > *3 - fazla duygusal olmak:* > > > > "kan araniyor, bu maili herkese yaymazsaniz > > resimdeki cocuk olecek" tarzi > > mailler, bizim amelie kilikli insanimiz yuzunden > > yayilir. soruyorum fwd > > manyaklarina: hanginiz bugune kadar kan araniyor > > mailini fwd etmek yerine > > kan arayan kisiye ulasip da kan verdiniz??? sizin > > maili saga sola > > gondermenizle kurtulmaz o insan, kan bulursa > > kurtulur. ona buna > > gondereceginize, kendiniz gidin verin, kendiniz > > veremiyorsaniz verebilecek > > olanlara gonderin.. *kan adana'da araniyor, adam > > samsun'daki arkadaslarina > > kedi resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bu daha etkili olur eminim, bunu da yedekte tutmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 nası yani şimdi msn paralı olmicakmıymış ??? :D :D :D :D[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 elime geçen bi mail: >>>>>inanmıyorum ama... :) >>>>> >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> >Pardon, ama ne olur ne olmaz ;-)) >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > Ben boyle seylere inanmazdim ama hadi bu sefer deneyim dedim, >>>>> > gercekten 10 dk icinde gerceklesti dilegim! >>>>> > >>>>> > >>>>> > Sizde deneyin! >>>>> > >>>>> > >>>>> > asli >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > ilginçtir bende denedim ama gerçekleştiiiiiiiiiiiiiiii çok >>>>>saçmaaa >>>>> > ama gerçekleşti >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > ------------------------------------ >>>>> > AUTHOR: >>>>> > ------------------------------------ >>>>> > DENEYIN >>>>> > Sevgi ile kalin >>>>> > TWEETY KUSU SILMEYIN SAKIN, GERCEKTEN ISE YARIYOR. BUNU >>>>> > YAPTIGIM ICIN >>>>> > UZGUNUM AMA YAPMAK ZORUNDAYIM. BU MAILI GONDERDIKTEN >>>>> > SONRA YENI BIR IS >>>>> > SAHIBI OLDUM VE ARTIK BENIMDE BATIL >>>>> > INANCLARIM VAR. COK ARZULADIGINIZ BIRSEYI DUSUNUN CUNKU >>>>> > BU SIZE COK >>>>> > SASIRTACAK. BANA BUNU GONDEREN KISI DILEGININ >>>>> > GONDERDIKTEN 10 DAKIKA >>>>> > SONRA >>>>> > GERCEKLESTIGINI SOYLEDI. >>>>> > > > >TWEETY BIRD >>>>> > TWEETY KUSU SENI GORDU, DILEGINI GERCEKLESTRECEK ASAGI >>>>> > DOGRU >>>>> > ILERLEDIKTEN >>>>> > SONRA DILEGINI TUT >>>>> > 10.. >>>>> > 9.. >>>>> > 8.. >>>>> > 7.. >>>>> > 6.. >>>>> > 5.. >>>>> > 4.. >>>>> > 3.. >>>>> > 2.. >>>>> > 1.. >>>>> > ****** DILEK TUT ****** >>>>> > OKUDUGUN SAAT ICERISINDE 10 KISIYE GONDER BUNU YAPARSAN >>>>> > DILEGIN OLACAK, >>>>> > YAPMAZASAN AKSI GERCEKLESIR >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>>__________________________________________________________________________ >>>>> > __ >>>>> > Samsung D500 - STOKLARDA ! >>>>> > BonusCard ile Peşin Fiyatına 10 Taksit, Ayda Sadece 90.79 YTL >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> >burhan >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>>__________________________________________________________________________ >>>>> > __ >>>>> > Türkiye'nin en eğlenceli arkadaş topluluğuna siz de katılın! >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>>__________________________________________________________________________ >>>>> > __ >>>>> > Otomobilinizi dış etkilerden korumak istemezmisiniz? >>>>> > ModaCar Guard Otomobil Brandası, Ayda sadece 3.54 YTL Taksitle >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>>__________________________________________________________________________ >>>>> > __ >>>>> > Güncel bilgiler cebinize SMS ile gelsin. SMS Bilgi >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>> > >>>>>yaaa eskiden biz böyle şeyleri kağıda yazıp 10 kişiye dağıtırdık >>>>>demek ki batıl inançlar da teknolojiye ayak uydurdu:) >>>>>ama ben meraktan işte bi deneyeyim dedim bakalım olcak mı? >>>>>(insanın başına ne gelirse ya meraktan ya....neyse:))[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 vermem ben para mara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 koptum okurkene yaaa...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar