Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

body-yardım???

tashmoo

Öne çıkan mesajlar

boyum 1.70 ve 62 kıloyum zayıfım bıraz.daha dorussu zayıf dıılm ama öle duruyorum cunku vucudum cok oransız.Hiç spor yapmadıgım ıcın(hayatım boyunca,evet okulda beden dersı dahıl mac bıle yapmadım) vucudum tek kelımeyle irenç.cok zayıf kollarım ama hafıf bı gobegım war cok garıp bı olay. vucudumu olabıldıgınce hızlı bı sekılde sekle sokm ak we kılo almak ıstıyorum.kılo almak ıstıyoruuuum.alamıorm bı turlu alırsamda dırek karnım sısıyo hıc bı yerıme kılo gelmıo.
sızce fıtness mı yapıyım yoksa body mı gercı body yı bu vucutla ıstesemde yapamam gıbı gelıo ama neyse.yardım edın acılen :D
Sosyal ağlarda paylaş

koşulara başla hfif tempo metobolizmayı hızlandır yani motor hacmin büyüsün devamlı ye ama sağlıklı sonra temel egzersizle bench press, press behind squat çalış sonra gain fast al bas bas bas olumlu düşün sen bir kaplansın avlanmayı seven bir kaplan şu nu da bilki body abaşlarsan hayatının bi parcası olur bırakamazsın oyle cok şişerim diye korkma olmaz zaten ama yinede iyi atletik olursun her turlu lazım vucut şekli koyarsın gerekirse hadi baba kolaty gele
Sosyal ağlarda paylaş

spor salonu kesinlikle lazım...hoca sana 1 aylık başlangıç programı verecek (bu süre 3 aya kadar uzayabilir vücuduna göre)... bu evreden sonra "gain-fast "gibi ürünler kullanman mantıklı olur ama bu ürünleri kullanman dahi gerekmeyebilir... şimdi tahmin ediyorum düzenli ve gerekli beslenmiosundur... yani amacın yağlanmak olmamalı onun için gerekli besinleri almalısın... normalde insanlar yağlanmaya ilk önce abdominal bölgeden başlar,sana özel bi durum değil bu
Sosyal ağlarda paylaş

hayır bu sölediklerin besin destek ürünleridir... yan etkisi olmayan ürünlerdir...ilaç değil unutma besin destek ürünü bunlar ilaç olsa tarım bakanlığından değil sağlık bakanlığından izinli olur... steroid değil bunlar sadece besindestek o yüzden yan etki gibi bi durum söz konusu değil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Syn, 23 Ekim 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
Abi bende Gain-Fast ürünleri almak istiomda kötü yan etkiler duydum ya.Creatine saç döküo,erkeklik hormonu vs..

Eğer yarışmaya katılmak gibi bi niyetin yoksa hafif ölçüleneyim kollarım hemen 40 cm olmasın 37 38 cm yeter diyosan protein ağırlıklı beslenmen yeterli bence sonuçta bahsedilen bütün destek ürünleri kanserojen kimyasallar içeriyo
Bence vitamini portakaldan kividen protein beyaz etten yumurtadan kalsiyumu sütten al hem sağlığın iyi olsun hem cildin genç kalsın ...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viskhii, 27 Ekim 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
said:
Syn, 23 Ekim 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
Abi bende Gain-Fast ürünleri almak istiomda kötü yan etkiler duydum ya.Creatine saç döküo,erkeklik hormonu vs..

Eğer yarışmaya katılmak gibi bi niyetin yoksa hafif ölçüleneyim kollarım hemen 40 cm olmasın 37 38 cm yeter diyosan protein ağırlıklı beslenmen yeterli bence sonuçta bahsedilen bütün destek ürünleri kanserojen kimyasallar içeriyo
Bence vitamini portakaldan kividen protein beyaz etten yumurtadan kalsiyumu sütten al hem sağlığın iyi olsun hem cildin genç kalsın ...
bende doğal beslenme taraftarıyım ama iş sadece vitaminlerle bitmiyor. yani suplementerlerden aldığın amino yada protein veya creatin miktarını asla doğal yollarla karşlayamazsın. şöyle karşılarsın 10kg muz yersin,3kg et yersin,vs... kimsed yarışmaya sadece besindesteklerle hazırlanamaz, steroidsiz yarışmacı düşünemiyorum bile... yani anlatmak istediğim besindestek kullananlar bu işi abartmadan yapmak isteyenlerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...