Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pelerinli clan nasıl oluşur???

ccnn

Öne çıkan mesajlar

abiler clanı kurdum pelerin parasını yaptık ama np yi nasıl toplayacağız czde çok zor imkansız birşey nasıl yapacağız söyleyin lütfen

name:ccnn
server:aress
class:asasian
insanım ha
clan 45 + ha beklemeyin 40 artı eğer pelerini alırsak 50 + ustayık çünkü (H) :P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

eğer pelerin almak istyorsan enaz 1140 bin np olması şart buda arkadaşımızın dediği gibi 36 kişi ful 5bin np yaparsa gret 3 olup pelerini ala bilir siniz tabi pelerin için kesmeniz gereken yaratığı da biraz zor keser siniz ena az lvl 62++ warirro olası lazım 3 heılır la tank olursa kese bilir siniz
Sosyal ağlarda paylaş

ben fazla bilmiom ama mage olmaz :D warrior olucak
sen np kas sonrası gelir merak etme verirsin 1 warior a biraz para sizin yerinize yapar[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares
Lvl : 62
NP : 106.xxx
Job : Arch Mage (paper)
Not : Satıldı :(
Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

simdi 144.000 npyi yapacan grade 3 olacan sora knight bilmem ne var clan baskani ona gidecek biz knight olacaz dicek sora sizi pelerin canavirina götürecek en az 2 tane 1i +62 warior 1 tanede +60 warior adam basina 2 tane 1920 healer buff scrool wariorlar 1500 2 dane 1 debuff gerisi full asasin %5 %10 farketmez vurmalari yeterli bu kadroyla pasa pasa kesersiniz canavari biz reactionla yaparken sagolsunlar cork yardim ettiler aresde 2 tane +62 warior 4 heal 1 debuff 3 tanede asasindik galiba öle yaptik ama warior 64 yada 65 di:D
Sosyal ağlarda paylaş

aRKADAŞlar uçmayın yok lvl 63 yok lvl 62 warior ben lvl 60 ken elimde glave +6 full +6 chitin setle tank oldum
en son yaptıgımızda görevi 90 yada 100 saniye sürdü olay şu herkes girerse sorun olmaz.[signature][hline]Nick : Sayk0
lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D )
Server : Cypher
Job : Warior
Clan : DarkFeaR
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sayk0, 28 Ekim 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
aRKADAŞlar uçmayın yok lvl 63 yok lvl 62 warior ben lvl 60 ken elimde glave +6 full +6 chitin setle tank oldum
en son yaptıgımızda görevi 90 yada 100 saniye sürdü olay şu herkes girerse sorun olmaz.

allah bilir sen tek kesmissindir simdi onu yaninda +60 kac warior
wardi:D
Sosyal ağlarda paylaş

bir tane saglam 62+ archer 2 tane full healler 1 debuffer
4 kişi rahat alır[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61)
ares:LadyBlood(58)
diez:BigBeaR(59)
ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61)
Beramus:HollyDancer(60)dumi(66)
OMG Yine Dumi!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...