Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C/C++ ile ilgili

ntxsoft

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle herkese selamlar. Ben uzun bir süreden beri delphi kullanıyorum ve çokta güzel programlar yazdım. Bu sene yazılım müh. liğini kazandım. Şuan hazırlık okuyorum. Ders konularımızı incelediğimde seneye C/C++ başka programlama dili öğrenmeyeceğimizi gördüm. Bunun böyle olacağını biliyordum ama neyse.
Ben şimdi delphiden geçiş yapmak istiyorum ve yavaş yavaşta olsa bu dilleri öğrenmek istiyorum. Bunun için bana yardımcı olacak her türlü kaynağa ihtiyacım var. Delphi den geçeceğim için fazla zorlanmayacağımı düşünüyorum fakat bunlarla ilgili ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var. Öncelikle bana bu konuda hangi websitelerini önerebilirsiniz. Birde kitap olarak önerilerinizi almak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaan Arslan'ın A'dan Z'ye C Klavuzu adlı kitabı gerçekten güzel bir kaynak. Bunun dışında konu Donanım & Yazılım'a giriyor ve benzer tipte konular bir çok defa tartışıldı. Ufak bir arama yaparsan epey birşey bulabilirsin yani.

Net üzerinde de -adını hatırlayamadığım- bir çok pdf ve txt türkçe olarak mevcut.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...