taz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya 7610a format atıcaktım niyetim vardı. birden komutu gördüm, canım sıkkındı direk bastım evete mal gibi!!! unutmusum telefon listesini. rehber de silindi. en son yedeğim mayıs ayına ait. bilgisayarda silinen dosyaları recover eden programlar vardı. cep telefonu icin de aynısı var mı? lütfen varsa söyleyin, cok kötü durumdayım şu an. bir çok arkadaşımın numarası silindi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 aynı hatayı bende yapmıştım bi kere:D ama çaresi yok geri getirmenin[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 vardır belki ya :( ağlıcam şimdi ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 BÖLE Bİ MALLIK YOK OF KENDİMDEN UTANIYORUM!!!!!!! :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 OH BE HALLETTİM! Nokia Phone BrowserNokia 7610Kişiler girdim buraya bi baktım 1 hafta onceki numaralar :D süper sevindirik oldum yaşasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 son postu okumadan iki saat yazdıım yazdıım tarifini ettiim ettiim sonra bi geri yapıp son postları okuyayım dedim bi baktım yapmış zaten.. yine geç kalmışım :( neyse bari bu postu yollayayımda post kasmış olayım. o kadar uğraşıp yazmıştım onun hatrına.. :p[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yazsaydın keşke ya, lazım olabilir birilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar